Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φωτογραφίες από τη βάφτιση της ανιψιάς της στην Τήνο – Στο πλευρό της οι γιοι της

Στην Τήνο βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός. Η μονάκριβη ανιψιά της, κόρη της αδελφής της, βαφτίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 28/5 και η ευτυχισμένη θεία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, συνοδευόμενη από τους δύο γιους της, Διονύση και Φίλιππο, βρέθηκε στην Παναγία της Τήνου για την τελετή. «Πάντα φωτισμένη και ευλογημένη Κατερίνα-Μαρία. Η Παναγία να είναι πάντα δίπλα σου. Σ’ αγαπώ!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε ανάρτησή της με φωτογραφίες μετά το μυστήριο. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι διαδικτυακοί της φίλοι – αναγνωρίσιμοι και μη- που έσπευσαν να της ευχηθούν.

Όπως θα δεις, η Ντορέττα Παπαδημητρίου επέλεξε ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα για τη βάφτιση της ανιψιάς της.

 

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε μιλήσει παλιότερα για τον αγώνα της αδελφής της να μεγαλώσει μόνη της την ανιψιά της.

«Έχω τρελαθεί με την ανιψούλα μου, της αδερφής μου το παιδάκι. Είναι μια τρέλα και είναι κι ένα καταπληκτικό μωράκι, την αγαπάω… δεν μπορώ να το περιγράψω, χαίρομαι πολύ που είμαι θεία», είπε και συνέχισε: «Η αδερφή μου το ήθελε πάρα πολύ και το προσπαθούσε καιρό, ο κύρος Παράσχος έκανε το θαύμα του. Η αδερφή μου μένει μόνη της αλλά είμαστε συνέχεια μαζί. Τα παιδί το μεγαλώνει μόνη της, το έκανε μόνη της. Ήθελε πολύ να γίνει μαμά. Ήταν μια ιδιαίτερη απόφαση και είμαι πολύ περήφανη για την αδερφή μου. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα», είχε πει χαρακτηριστικά στο Πρωινό.

Read More

And More