Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η εντυπωσιακή τούρτα και οι ευχές της Συνατσάκη για τα γενέθλιά της!

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ντορέττα Παπαδημητρίου και οι ευχές που δέχεται από τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα δεν έχουν τέλος. Η γνωστή παρουσιάστρια που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Κρατάς Μυστικό» μπαίνει σήμερα στην 4η δεκαετία της ζωής της και δηλώνει έτοιμη για νέες περιπέτειες.

Από τους πρώτους, μάλιστα, που της ευχήθηκαν εκτός από τους γιους της ήταν και η κολλητή της φίλη Μαίρη Συνατσάκη. Τα δυο κορίτσια γνωρίστηκαν πριν χρόνια στο Dancing with the stars και από τότε είναι αχώριστα.

«Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα γράφω δημόσια λόγια και ευχές για την φανταστική μου αγάπη που προσπαθούν να φτάσουν ελάχιστα τα όσα είναι. Δε θα τα καταφέρω ποτέ και δε πειράζει! Σε θαυμάζω απεριόριστα. Σε ευχαριστώ ανεπανάληπτα. Σε αγαπάω φανταστικά! Χρόνια πολλά μοναδική μου», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη και ανέβασε μια φωτογραφία με την τούρτα υπερπαραγωγή της Ντορέττας Παπαδημητρίου με έμπνευση από τα… Φιλαράκια!

Λίγο νωρίτερα και η Ντορέττα ανέβασε μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στους Αγίους Ισιδώρους, όπου πήρε και ευχή από τον ιερέα για τα γενέθλιά της.

Η φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου από την επίσκεψή της στους Αγίους Ισιδώρους!

Read More

And More