Τις καλοκαιρινές της διακοπές με τους ανθρώπους που αγαπά περισσότερο απολαμβάνει αυτές τις ημέρες η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι, έχοντας στο πλευρό της τους δύο γιους της, Φίλιππο και Διονύση Πηλαδάκη, αλλά και τον σύντροφό της, Γιώργο Γεροντιδάκη. Στην παρέα τους βρίσκεται και ο αδελφός του ηθοποιού, Αλέξανδρος Γεροντιδάκης.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία έχει μιλήσει πολλές φορές για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τα παιδιά της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία μαζί τους.
Μαμά και γιοι ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, με την ίδια να συνοδεύει το οικογενειακό στιγμιότυπο με λίγες λέξεις που περιγράφουν όσα αισθάνεται: «Διακοπές μαζί είναι ευτυχία», έγραψε προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο πατέρας των παιδιών της, ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης παντρεύτηκαν το 2004.
Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους το 2011, ωστόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Κώστας Πηλαδάκης έχουν παραμείνει ενωμένοι στον ρόλο τους ως γονείς, έχοντας ως προτεραιότητα τα παιδιά τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
