Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η καλοκαιρινή της καθημερινότητα στο αγαπημένο της μέρος!

Στο νησί των ανέμων εξακολουθεί να βρίσκεται για τις καλοκαιρινές διακοπές της η Ντορέττα Παπαδημητρίου και δεν σταματά να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Η Μύκονος θα μπορούσε να πει κανείς, πως είναι το δεύτερο “σπίτι” της, εδώ κα ιπολλά χρόνια. Ελεύθερη και ωραία πλέον, η γνωστή παρουσιάστρια μετά το τέλος των γυρισμάτων για το «Κάνε Παζάρι» στον ΣΚΑΪ, ετοίμασε τις βαλίτσες της και έφυγε με τα αγόρια της για διακοπές. Οι δυο γιοί της άλλωστε, είναι η μεγάλη της αδυναμία και προσπαθεί να τους αφιερώνει πάντα όσο περισσότερο χρόνο μπορεί… Μαζί της μάλιστα πέρασε κάποιες μέρες και η αδερφή της Ελίνα.

Μαμά και γιοι βρίσκονται στην Μύκονο εδώ και πολλές μέρες και από την παρέα τους δεν λείπουν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Πριν από λίγες μέρες ήταν μαζί της η κολλήτή της Μαίρη Συνατσάκη, ο φίλος τους Σπύρος Σαμοΐλης, ενώ εξακολουθούν να είναι στο νησί των ανέμων η Κατρίνα Τσάνταλη και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Καθημερινά η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός, ξυπνά, τρώει πλούσιο πρωινό με τα παιδιά της, κάνει την βόλτα της για τ’ απαραίτητα ψώνια στο σπίτι και στη συνέχεια περνά την ημέρα στο αγαπημένο της μέρος, που δεν είναι άλλο από την παραλία. Ενδιάμεσα φυσικά κανονίζει ικαι όλες τις επαγγελματικές της εκκρεμότητες. Το βράδυ φυσικά θα την πετύχει κανείς στα Ματογιάννια να κάνει τους περιπάτους της με αγαπημένους φίλους. Η Ντορέττα σε κάθε της βόλτα στο νησί, αλλά και σε κάθε της βουτιά κλέβει τις εντυπώσεις με τις άψογες αναλογίες της κι όχι τυχαία. Διαθέτει ένα από τα ωραιότερα και καλλίγραμμα κορμιά της showbiz και ξέρει πώς να κρατιέται σε άψογη φόρμα.

Δες τις νέες φωτογραφίες από το νησί

Κράτα το

Read More

And More