Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η πρώτη συνέντευξη μετά το χωρισμό – “Όταν δω ότι κάτι δεν λειτουργεί φεύγω!”

Έζησε ένα μεγάλο έρωτα με τον αρχιτέκτονα Άλεξ Φρατζολίνι, αλλά τώρα πια είναι και πάλι μόνη. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο και επαναπροσδιορίζει τα πράγματα της καθημερινότητάς της. Όσο για το χωρισμό της, όπως αποκαλύπτει στο Down Town… είναι “προσωπική υπόθεση”.

“Σε μια σχέση, πάντα δίνω δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, αλλά όταν δω ότι κάτι δεν λειτουργεί, φεύγω. Δεν θέλω να κρατάω μαυρίλα μέσα μου”, αποκαλύπτει η Ντορέττα, αλλά όταν η συζήτηση πηγαίνει στον δικό της πρόσφατο χωρισμό, η απάντησή της είναι: “Θα μου επιτρέψεις αυτό το θέμα να το κρατήσω για μένα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα γύρω από αυτό. Παρακολουθώ τι γράφεται, αλλά δεν θα τροφοδοτήσω αυτά τα δημοσιεύματα, Όλα καλά, την υγεία μας να έχουμε”, λέει και συμπληρώνει: “Η ζωή συμβαίνει για εμάς και όχι σε εμάς. Ό,τι κι αν συμβεί μας δίνει ένα μάθημα. Κρατάω αυτό και προχωράω”.

Η παρουσιάστρια του “Κάνε παζάρι”, πάντως ό,τι κι αν της συμβεί παραμένει αισιόδοξη, άλλωστε ανήκει στους ανθρώπους που συγχωρούν και δίνουν δεύτερες ευκαιρίες. Η ίδια πάντως, δεν μετανιώνει για καμιά επιλογή και για κανέναν σύντροφο που έχει περάσει από τη ζωή της. “Δεν έχω μετανιώσει για καμιά μου σχέση. Μόνο όμορφα πράγματα έχω να θυμάμαι”, λέει και συμπληρώνει πως με έναν άνθρωπο που ήσουν ζευγάρι μπορείς να μείνεις και φίλος: “Πιστεύω ότι γίνεται και σε ό,τι με αφορά το επιδιώκω. Όταν έχεις ζήσει πράγματα με έναν άνθρωπο, πώς γίνεται να μην του λες ούτε γεια. Είναι αφύσικο και υποκριτικό. Απλώς χρειάζεται χρόνος, Δεν μπορούν δυο άνθρωποι που χώρισαν να γίνουν αμέσως φίλοι”.

Τέλος, για το αν φοβάται την μοναξιά είπε: “Πάντα έχεις ανάγκη από έναν σύντροφο. Μόνες μας θα μείνουμε; να μαγκουφιάσουμε; Είμαι παραδοσιακή γυναίκα, δεν θέλω να περνούν όλα από το χέρι μου”.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More