Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κάτι παίζει για του χρόνου στο ΣΚΑΙ ή μήπως στον ΑΝΤ1; Όλο το ρεπορτάζ!

Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτή την εποχή η ελληνική τηλεόραση, μιας και πρόσωπα πάνε-έρχονται, συζητήσεις και επαφές γίνονται νυχθημερόν κάτω από άκρα μυστικότητα, – αλλά κι όχι απαραίτητα ανάλογα την περίπτωση -, ενώ οι συσκέψεις σε όλα τα κανάλια μοιάζουν περισσότερο με… μαραθώνιο!

Ένα από τα πιο hot πρόσωπα του φετινού καλοκαιριού, – από τηλεοπτικής απόψεως πάντα -, είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μιας και η χρονιά που μας πέρασε ήταν η χρονιά της. Βλέπεις λατρεμένη η Ντορέττα μέσα από το “Παζάρι” του ΣΚΑΙ έδειξε πως είναι ένα νέο τηλεοπτικό πρόσωπο από το οποίο μπορείς να περιμένεις πολλά.

Όσο δεν της πήγαν τα “Καλημερούδια”, τόσο το “Παζάρι” ήρθε και της ταίριαξε γάντι! Και τα “Καημερούδια” δεν της πήγαν για πολλούς και διάφορους λόγους, με κυριότερο φυσικά εκείνο που είχε να κάνει με την μεγάλη κρίση στο Mega και φυσικά με τον πρόωρο “θάνατό” του (σε ότι αναφορά στο live πρόγραμμά του). Γιατί τα “Καλημερούδια” ήταν ένα πρόγραμμα που έπρεπε να χτιστεί με προσοχή και με υπομονή, σε ένα κανάλι που κατέρρεε…

Ας γυρίσω ,όμως, στο “Παζάρι” που ήταν το πρόγραμμα μέσα από το οποίο η Ντορέττα κέρδισε και τις εντυπώσεις και τελικά και τα ποσοστά τηλεθέασης. Μέσα από το “Παζάρι” μπόρεσε να ξεδιπλώσει τον αυθορμητισμό της, το χιούμορ της, τον αυτοσαρκασμό της.

Η Ντορέττα διαθέτει το χάρισμα της επικοινωνίας κι αυτό φάνηκε στο “Παζάρι”. Είναι άμεση, είναι οικεία, είναι το κορίτσι της διπλανής, τηλεοπτικής μας πόρτας με το οποίο μπορείς να περάσεις καλά. Έχουμε κουραστεί πια από τις… Απόλυτες, χώρια που και οι εποχές που διανύουμε είναι και για πιο… σεμνές και ταπεινές τηλεοπτικές φιλοσοφίες.

Και γιατί σου τα λέω όλα αυτά λατρεμένη; Γιατί γύρω από την Ντορέττα έχει δημιουργηθεί ιδιαίτερος ντόρος και ο ντόρος αυτός έχει να κάνει με το τι θα… κάνει η ίδια του χρόνου στη τηλεόραση.

Βλέπεις, το “Παζάρι” δεν θα συνεχιστεί – τουλάχιστον απ ΄ότι δείχνουν για την ώρα τα τηλεφαινόμενα – και έτσι πολλά είναι τα σενάρια που παίζουν!

“Η αλήθεια είναι πως κυκλοφόρησε η είδηση πως το “Παζάρι” δεν θα συνεχιστεί και του χρόνου ,όμως, απ΄ ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ, τίποτα στη Ντορέττα”, αποκαλύπτει στο TLIFE πρόσωπο από τον στενό φιλικό κι επαγγελαμτικό κύκλο της παρουσιάστριας και σπεύδει να συμπληρώσει:

“Και όταν λέω δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, δεν της έχει ανακοινωθεί καν το τέλος του “Παζαριού”. Κατά τα άλλα η Ντορέττα συζητά διάφορα πράγματα με το κανάλι του Φαλήρου από πέρσι”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ντορέττα έχει συζητήσει και για να αναλάβει την παρουσίαση του πρωινάδικου του καναλιού αν κι εφόσον αυτό τελικά στηθεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τη 1.00 το μεσημέρι και για ένα fashion-ριάλιτι που βρίσκεται κι αυτό στα σκαριά κι ανήκει στα προιόντα του Τούρκου παραγωγού στα οποία οι του ΣΚΑΙ έχουν πει “ναι”, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και η ιδέα ακόμα και για κάτι βραδινό.

Συμπέρασμα; Οι του ΣΚΑΙ πιστεύουν ιδιαίτερα στη Ντορέττα γι ΄αυτό και μπορούν να την “δουν” σε διάφορες ζώνες και με διαφορετικά τηλεοπτικά προιόντα. Ισως και γι ΄αυτό δεν έχουν καταλήξει ακόμα…

Από την άλλη μεριά κυκλοφόρησε και η είδηδη που ήθελε την Ντορέττα Παπαδημητρίου να έχει δεχτεί την πρόταση-πρόσκληση του Γιάννη Λάτσιου και να συζητά αυτή την εποχή με τον γενικό διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του ΑΝΤ1. Μύθος ή αλήθεια;

“Απ ΄όσο μπορώ να γνωρίζω η Ντορέττα δεν έχει κάνει συζητήσεις με τον Γιάννη Λάτσιο. Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να έχει έρθει σε επαφή με τους Αντεννικούς”, ξεκαθαρίζει στο TLIFE στενός συνεργάτης της Ντορέττας.

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More