Ντορέττα Παπαδημήτριου – Κώστας Μαρτάκης: Ομιλητές στην παρουσίαση του best-seller βιβλίου της Alysia Helming! Όλα όσα έγιναν – Φωτογραφίες

Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε η παρουσίαση του best seller μυθιστορήματος της Alysia Helming, με τίτλο Protogenesis: Πριν Από Την Αρχή, σε γνωστό μαγαζί στην καρδιά της Αθήνας. Η Αμερικανίδα συγγραφέας μίλησε για την ιστορία του Protogenesis που παντρεύει την ελληνική μυθολογία με την επιστημονική φαντασία, για τις πηγές έμπνευσης της μέσα από την Ελλάδα, τους Ολύμπιους Θεούς και τον ελληνικό λαό, αλλά και για τη συναρπαστική ιστορία ζωής της πίσω από τη συγγραφή του βιβλίου.

Μάλιστα, στο event έδωσε το παρών τόσο ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος ήταν ο ερμηνευτής του soundtrack του βιβλίου, όσο και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μαζί με τις Αλεξάνδρα Συμεωνίδου και Κατρίνα Τσάνταλη ήταν η ομιλήτριες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μπόρεσε τελικά να δώσει το παρών στην παρουσίαση, παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο Κώστας Μαρτάκης ταλαιπωρήθηκε από μία οξεία αμυγδαλίτιδα, η οποία είχε ως συνέπεια να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμη σε στάδιο ανάρρωσης, ο ταλαντούχος τραγουδιστής βρέθηκε στην παρουσίαση της Alysia Helming, όπου προβλήθηκε το video clip για το soundtrack του βιβλίου με τίτλο Forever and Tonight με σχολιασμό από τον ίδιο τον ερμηνευτή του τραγουδιού, Κώστα Μαρτάκη.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Alysia Helming-Κώστας Μαρτάκης

Η Αμερικανίδα συγγραφέας διατηρεί στενή φιλία με τον Κώστα Μαρτάκη και όταν τον ανακάλυψε στο διαδίκτυο θέλησε να τον γνωρίσει από κοντά αλλά και να συνεργαστεί μαζί του. Η Alysia και ο Κώστας ένωσαν με έναν ιδιαίτερα πρωτοποριακό και μοναδικό τρόπο, τον κόσμο της λογοτεχνίας με τη μουσική βιομηχανία… Δημιούργησαν ένα τραγούδι για να αποτελέσει το soundtrack του βιβλίου με τίτλο “Forever and Tonight”.

Κατά έναν μοναδικό τρόπο, το “Forever and Tonight” έχει παντρέψει  την Ελληνική μουσική με τον αγγλικό στίχο, αλλά και τον ιδιαίτερο ήχο της ορχηστρικής εκτέλεσης κλαρινέτου, με απώτερο σκοπό να ταξιδέψει ο μαγικός αυτός ήχος της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο!

Alysia Helming-Ντορέττα Παπαδημητρίου-Κώστας Μαρτάκης

Ντορέττα Παπαδημητρίου-Κώστας Μαρτάκης

Κατρίνα Τσάνταλη-Ντορέττα Παπαδημητρίου-Alysia Helming-Κώστας Μαρτάκης

Η Alysia ανακάλυψε τον Κώστα Μαρτάκη εντελώς τυχαία μέσα από μία φωτογραφία του που βρήκε η ίδια στο διαδίκτυο, όταν βρισκόταν στο San Francisco και έγραφε το βιβλίο της. Καθώς έψαχνε εικόνες online για να εμπνευστεί και να γράψει για ένα από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ιστορίας του μυθιστορήματος Protogenesis™, τον λεγόμενο Ever Sarantos, η Alysia Helming βρήκε την πηγή έμπνευσης στο πρόσωπο του Κώστα Μαρτάκη!

Alysia Helming

Κατρίνα Τσαντάλη

Μάνος Γαβράς

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More