Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με τη σειρά «Κρατάς μυστικό»!

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες με τη σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό» που φαίνεται να ρίχνει πρόωρα αυλαία. Αρχικά είδαμε την ενόχληση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στις κάμερες όταν ρωτήθηκε για το τέλος της σειράς, ενώ ακολούθησε και η είδηση που έλεγε πως ο σταθμός αποφάσισε να μην σταματήσει στα 15 επεισόδια της σεζόν, αλλά να γυρίσει και τρία ακόμη για να ολοκληρωθεί ομαλά η ιστορία του έργου. Τι συνέβη πραγματικά.

Καλεσμένη στο «Έλα, χαμογέλα» το μεσημέρι της Κυριακής η Ντορέττα Παπαδημητρίου  μίλησε για τη σειρά «Κρατάς μυστικό» στην οποία πρωταγωνιστεί εξηγώντας τι ισχύει τελικά και τι όχι μετά τις φήμες που θέλουν το σήριαλ να κόβεται.

«Η συμφωνία που κάναμε όλοι για τη σειρά ήταν για τον πρώτο κύκλο, για 15 επεισόδια…. Έγιναν αυτά τα 15 επεισόδια και έγιναν άλλα τρία για τον δεύτερο κύκλο. Προφανώς για να είναι ο δεύτερος κύκλος τρία επεισόδια και όχι 15 το κανάλι έκρινε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί… Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εκεί…» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Read More

And More