Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ξεπέρασε τις φοβίες της και έκανε flyboarding πετώντας πάνω από τα κύματα!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απολαμβάνει κάθε στιγμή των καλοκαιρινών της διακοπών. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια αυτό το διάστημα χαλαρώνει προκειμένου να είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν που θα την δούμε στην τηλεόραση και στο θέατρο, καθώς θα πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Alpha “Κρατάς Μυστικό” και στην θεατρική παράσταση “Hairspray”. Τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου, έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Ελλάδα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράζεται μέσω social media, σχεδόν καθημερινά, διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Αναμφισβήτητα έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz και δεν σταματά να ασχολείται με extreme sports.

https://instagram.com/p/B0dnnzDApeB/

Έτσι αυτή τη φορά αποφάσισε να δοκιμάσει flyboarding και μας έδειξε τις δυνατότητές της στο συγκεκριμένο άθλημα μέσα από video που δημοσίευσε την Κυριακή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Χωρίς να κρύψει ότι αρχικά είχε τις φοβίες της, στην ανάρτηση της έγραψε: “Φοβάσαι λίγο στην αρχή, αλλά απ την άλλη, αν φοβάσαι ότι θα πέσεις πώς θα πετάξεις?? #flyboarding #vacation #summer #greece”.

Read More

And More