Ντορέττα Παπαδημητρίου – Μαίρη Συνατσάκη: Tour με σκάφος στο Ιόνιο μαζί με φίλους [pics]

Το Ιόνιο θέλησαν να γυρίσουν φέτος ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Οι τρεις παρουσιαστές και ηθοποιοί λοιπόν νοίκιασαν σκάφος και εδώ και λίγες ημέρες σαλπάρουν στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου μαζί φυσικά και με άλλος φίλους τους. Δεδομένου ότι διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, οι αγαπημένοι φίλοι θέλησαν να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι του 2019 με τον πιο όμορφο τρόπο. Από την παρέα τους δεν θα γινόταν να λείπει φυσικά ο σύντροφός της Μαίρης Συνατσάκη, Αιμιλιανός Σταματάκης, αφού πλέον είναι αχώριστοι.

Από την άλλη πλευρά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, αφού φέτος θα πρωταγωνιστεί τόσο στο θέατρο και στην παράσταση “Hairspray” όσο και στη νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha “Κρατάς Μυστικό”. Συνεπώς, έχει ανάγκη από ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους, καθώς ο χειμώνας που έρχεται θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός για εκείνη.

Οι τρεις τους, ως λάτρεις της φωτογραφίας και γενικότερα του Instagram, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, με τις σέξι πόζες με μαγιό να κλέβουν την παράσταση!

Δες τις φωτογραφίες:

Μαίρη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Νίκος Μουτσινάς ζουν μοναδικές στιγμές στο Ιόνιο!

Read More

And More