Ντορέττα Παπαδημητρίου – Μαίρη Συνατσάκη: Βραδινή έξοδος στο θέατρο για τις κολλητές φίλες!

Στην Αθήνα επέστρεψαν μετά τις διακοπές τους με το σκάφος οι δυο κολλητές φίλες Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη και ξεκίνησαν τις βόλτες στη νυχτερινή Αθήνα. Οι δυο παρουσιάστριες που γνωρίστηκαν πριν λίγα χρόνια στο «Dancing with the stars” και ανέπτυξαν μια πολύ δυνατή φιλία πέρασαν φέτος μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα το καλοκαίρι, εν πλω και τώρα επέστρεψαν στις αγαπημένες τους συνήθειες.

Πριν μπουν για τα καλά σε mood φθινοπώρου και ξεκινήσουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκαν στο θέατρο Άλσος και την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» και απόλαυσαν την Δέσποινα Βανδή σε ρόλο πρωταγωνίστριας μαζί με μια σειρά από καταξιωμένους ηθοποιούς.

Μαίρη Συνατσάκη

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μετά το κλείσιμο της αυλαίας μάλιστα, οι δυο φίλες βρέθηκαν στα παρασκήνια, όπου συνάντησαν τους πρωταγωνιστές της παράστασης και φωτογραφήθηκαν με την Δέσποινα Βανδή, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και άλλους φίλους τους!

Δέσποινα Βανδή, Μαίρη Συνατσάκη

Λίγα λόγια για την παράσταση:

17 υπέροχοι ηθοποιοί, 37 τραγούδια με 12μελή ζωντανή ορχήστρα, 24μελές μπαλέτο, 1.000 κοστούμια επί σκηνής και 300 περούκες!

“Το δικό μας σινεμά”, το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις ευφάνταστες χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, που ήρθε στο ανακαινισμένο ιστορικό Θέατρο Άλσος.

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σύλβια Δελικούρα, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Μαριαλένα Ροζάκη, ο Γιώργος Τσούρμας, ο Γιάννης Ρούσος, ο Δημήτρης Γαλάνης και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι έτοιμοι να δώσουν άλλη διάσταση στα καλοκαιρινά μας βράδια από την μεγάλη σκηνή του πιο εμβληματικού θερινού θεάτρου της Αθήνας.

Εξαιρετικές ερμηνείες, υπέροχα τραγούδια, χορός και 1.000 κοστούμια, μέσα σε ένα ευφάνταστο σκηνικό, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον ήχο και φώτα τελευταίας τεχνολογίας, δίνουν το στίγμα της παράστασης.

Δες φωτογραφίες:

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη, Φίλιππος Ιωάννου

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη, Σύλβια Δεληκούρα, Ευγενία Σαμαρά, Ντορέττα Παπαδημητρίου

Δέσπονα Βανδή, Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μαίρη Συνατσάκη, Δέσποινα Βανδή, Ντορέττα Παπαδημητρίου

Σπύρος Παπαδόπουλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη, Δέσποινα Βανδή

Read More

And More