Ντορέττα Παπαδημητρίου – Μάρκος Σεφερλής: Έρχονται στη σκηνή του Ακροπόλ με το “Hairspray”! Φωτογραφίες

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Μάρκος Σεφερλής αλλά και πολλοί ακόμη ταλαντούχοι ηθοποιοί έρχονται στη σκηνή του Ακροπόλ με το θεατρικό μιούζικαλ Hairspray! Η πρεμιέρα του πολυβραβευμένου μιούζικαλ έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και το μεσημέρι της Τρίτης, οι συντελεστές της παράστασης και οι πρωταγωνιστές έκαναν την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για τους εκπροσώπους των media.

Το Hairspray αποτελεί ένα αληθινό πάρτι με υπέροχα τραγούδια και χορογραφίες που θα γεμίσει τη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ, σε μια υπερπαραγωγή με 30 ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές και ζωντανή ορχήστρα, σε απόδοση κειμένου, στίχων και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου, συναρπάζοντας τους λάτρεις και μη του μιούζικαλ.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα ανέβουν στη σκηνή είναι ο Κώστας Κόκλας, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο Ησαΐας Ματιάμπα και άλλοι.

Δες φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου:

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Παναγιώτης Πετράκης

Ο θίασος και οι συντελεστές της παράστασης

Μάρκος Σεφερλής – Ντορέττα Παπαδημητρίου – Κώστας Κόκλας

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Βαγγέλης Κακουριώτης

Λίγα λόγια για την παράσταση: 

Το 1962, στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ, η ταλαντούχα και ευτραφής έφηβη Tracy Turnblad έχει μόνο ένα όνειρο: να χορέψει στο διάσημο τηλεοπτικό σόου «The Corny Collins Show». Όταν μια μέρα η Tracy μπαίνει τιμωρία στο σχολείο της, γνωρίζει κάποιους χαρισματικούς Αφροαμερικανούς συμμαθητές της που της δείχνουν τις χορευτικές τους δεξιότητες, με τις οποίες κερδίζει μια θέση στο αγαπημένο της σόου. Μέσα σε μια νύχτα, η Tracy γίνεται διάσημη και χρησιμοποιεί την αναγνωρισιμότητα της για να επιβάλει την ενσωμάτωση των Αφροαμερικανών φίλων της στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή. Στην προσπάθεια της αυτή, δέχεται επιθέσεις και εκφοβισμούς, αλλά εκείνη καταφέρνει με την ορμή και το ταλέντο της να πετύχει το ακατόρθωτο!

Σημαντικό ρόλο στη ζωή της Tracy παίζει η μητέρα της Edna Turnblad, μια γλυκιά γυναίκα, απομονωμένη στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού της λόγω της συστολής που αισθάνεται για τα παραπανίσια κιλά της που αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού από τον έξω κόσμο, από τον οποίο θέλει να προστατεύσει και την κόρη της, η οποία όμως συχνά την παρασύρει με την αισιόδοξη και τολμηρή ιδιοσυγκρασία της. Η αλλαγή έρχεται και για την ίδια μέσα από τη δράση για το κοινό καλό και το καλό της οικογένειας της.

Τον χαρακτήρα αυτόν παραδοσιακά ερμηνεύει άντρας ηθοποιός και αποτελεί πρόκληση για τους κωμικούς ηθοποιούς παγκοσμίως να ενσαρκώσουν τη μοναδική Edna!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More