Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με τους γιους της και την μητέρα της στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Οικογενειακά Χριστούγεννα για την Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία απόλαυσε το γιορταστικό γεύμα μαζί με την μητέρα της και τους γιου της.

Η παρουσιάστρια – ηθοποιός σε πρόσφατες συνεντεύξεις της είχε μιλήσει για τη νέα της καθημερινότητα στο σπίτι, όταν ο μεγάλος της γιος, Διονύσης, μετακόμισε στην Κύπρο για τις σπουδές του. 

«Όσο απότομο είναι το να γίνει μάνα, τόσο απότομη είναι και η αλλαγή, όταν τα παιδιά μεγαλώνουν και φεύγουν από το σπίτι. Έχει συνηθίσει τη ζωή σου για 18 χρόνια με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο και μετά φεύγουν», είχε αναφέρει η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία το φετινό καλοκαίρι θα αποχωριστεί και τον μικρό της γιο, ο οποίος θα ακολουθήσει τον δρόμο του αδελφού του, μετακομίζοντας για σπουδές στην Κύπρο.

Τα φετινά Χριστούγεννα έδωσαν την ευκαιρία στην οικογένεια να περάσει αρκετό χρόνο μαζί. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αρχικά μπήκε στην κουζίνα με την αδελφή της και την ανιψιά της, όπου έφτιαξαν μαζί τα γλυκά των Χριστουγέννων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@dorettapapadimitriou_official)

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια – ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία και βίντεο από το γιορτινό τραπέζι με τους γιους της και την μητέρα της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@dorettapapadimitriou_official)

Read More

And More