Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλάει για το lifting, την εικόνα της και την πρόσφατη απώλεια που την συγκλόνισε!

Μπορεί πρόσφατα να πέρασε δύσκολες στιγμές καθώς έχασε τον αγαπημένο της πατέρα, αλλά δεν το βάζει κάτω. Αντίθετα βάζει συνεχώς νέα στοιχήματα τα οποία μάλιστα κερδίζει. Ένα τέτοιο στοίχημα είναι η νέα εκπομπή του Mega, “Ελλάδα σ’ αγαπώ” που παρουσιάζει. Από την πρώτη κιόλας εκπομπή κέρδισε τις εντυπώσεις με τη δουλειά και την ανανεωμένη εικόνα της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! και τον Γιάννη Βίτσα για την εικόνα της, την σχέση της με την πλαστική χειρουργική αλλά και την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της, την οποία χαρακτήρισε ως ότι πιο τραγικό έχει ζήσει.

Η ανανεωμένη εμφάνισή στου στο “Ελλάδα σ’ αγαπώ” ενθουσίασε και σχολιάστηκε πολύ, σε σημείο μάλιστα που κάποιοι να υποστηρίξουν ότι είναι αποτέλεσμα botox ή και αισθητικής επέμβασης…

“Βέβαια! Έχω κάνει 40 επεμβάσεις lifting και 30 πλαστικές. Όχι δεν έχει σχέση με αυτό. Κάθε πρόγραμμα είναι διαφορετικό. Στο “Ελλάδα σ’ αγαπώ” είμαστε σε άλλο πλατό, με άλλα φώτα, άλλη διάθεση και σε περιβάλλον πιο εξωστρεφές. Προφανώς όλα αυτά μέτρησαν, όπως και η αλλαγή των μαλλιών μου ή του μακιγιάζ. Είμαι 35 ετών. Αν αρχίσω από τώρα το lifting, πού θα φτάσω έπειτα από χρόνια;”


Δεν έχεις κάνει ποτέ ούτε botox;

“Έχω αποκτήσει μια συνέπεια στο να βάζω κρέμες την τελευταία τριετία. Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα της περιποίησης. Αναγνωρίζω ότι ο χρόνος περνά και πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα. Προς το παρόν είμαι σε αυτό το σημείο. Αφήνω να εξαντληθεί, όσο πάει και μετά βλέπουμε”.

Τι λείπει από τη ζωή σου;

“Ο πατέρας μου”.

Ήταν σοκαριστική η απώλειά του;

“Ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα κεφάλαια στη ζωή μου. Μου λείπει πολύ ο μπαμπάς μου. Είναι ό,τι πιο τραγικό έχω βιώσει μέχρι στιγμής”,

Περισσότερα στο EΓΩ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More