Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οικογενειακό ταξίδι στην Ισπανία – Φωτογραφίες

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου λίγο πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου πραγματοποίησε το νέο της ταξίδι στο εξωτερικό δίπλα στην οικογένειά της.

Μαζί με τον γιο της, την μητέρα της, την αδελφή της και την μικρή της, ανιψιά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε στην Ισπανία, όπου επισκέφτηκαν οικογενειακώς το Τολέδο και τη Μαδρίτη.

Όλοι μαζί πόζαραν βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες και μοιράστηκαν στα social media. Από το πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου έλειπε ο μεγάλος της γιος, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για τις σπουδές του.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@dorettapapadimitriou_official)

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Η απάντηση για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO, η γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τις σκέψεις της γύρω από το ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, εφόσον βρεθεί ο ιδανικός σύντροφος.

«Έκλεισα τα 44, δεν με αγχώνει ο χρόνος που περνάει. Όλοι γερνάμε, είναι κάτι φυσιολογικό. Σκέφτομαι τον χρόνο σε σχέση πιο πολύ με τα παιδιά μου. Αυτό το κομμάτι απαιτεί προσαρμογή. Δεν θέλω να είμαι απόλυτη, αλλά δεν πιστεύω ότι θα έμπαινα στη διαδικασία γάμου», απάντησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία αφιερώνει αρκετό χρόνο στα μέλη της οικογένειάς της.

Δες παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι στην Ισπανία:

Φωτογραφίες: instagram

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More