Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Όταν έρθει στη ζωή μου ο κατάλληλος άνθρωπος θα κάνω έναν δεύτερο γάμο”

Έναν γεμάτο και δημιουργικό χειμώνα διανύει φέτος η Ντορέττα Παπαδημητρίου, καθώς όχι μόνο πρωταγωνιστεί στο θεατρικό μιούζικαλ Hairspray στο θέατρο Ακροπόλ, αλλά συμμετέχει και στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Κρατάς Μυστικό”, ενσαρκώνοντας μια σέξι ξανθιά αεροσυνοδό. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια παραχωρεί συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και στην Κορύνα Μανταγάρη και μιλά για τα μηνύματα που δίνει η παράσταση, για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου αλλά και για τον λόγο που έχει τερματίσει φιλικές της σχέσεις.

“Πέρα από τη μουσική, τον χορό και την υπερπαραγωγή που έχει στήσει η Θέμις Μαρσέλλου, πρόκειται για ένα έργο με πολύ σοβαρά μηνύματα κατά των φυλετικών διακρίσεων και κατά του bullying που δυστυχώς ακόμα και σήμερα απασχολούν τον κόσμο. Παρότι το έργο διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’60 στην Αμερική, μέχρι και σήμερα, είναι εξαιρετικά επίκαιρο. Είναι απόλαυση να συνεργάζεσαι με τον Μάρκο Σεφερλή. Είναι διπλή χαρά για εμάς, διότι έχουμε τη δυνατότητα να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο και ταυτόχρονα να περάσουμε ένα μήνυμα που δίνει μεγαλύτερη αξία στο έργο απ’ ό,τι απλά το ψυχαγωγικό του κομμάτι”, λέει, καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη για το φαινόμενο του bullying, εφόσον είναι και η ίδια μητέρα.

Με δύο γιους στην εφηβεία, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μια cool μαμά: “Περνάμε αυτό το στάδιο της εφηβείας αρκετά ήρεμα, χωρίς εξάρσεις. Ο μεγαλύτερος είναι 15 χρονών και ο μικρός 14. Αν και σε αυτή την ηλικία έχουν διαχωρίσει τις παρέες τους, είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, γιατί έχουν μεγαλώσει σαν δίδυμα. Θέλω να πιστεύω πως έχω αναπτύξει μια καλή σχέση με τα παιδιά μου, κάτι που το βλέπω από τη διάθεσή τους να μοιραστούν πράγματα μαζί μου, τα οποία συζητάμε σε ένα πολύ χαλαρό επίπεδο”.

Μετά το διαζύγιό της από τον Κώστα Πηλαδάκη δεν προχώρησε σε δεύτερο γάμο. “Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Όλα γίνονται έτσι όπως πρέπει να γίνουν. Αν είναι να προχωρήσει κάτι τέτοιο στη ζωή μου ξανά, όταν έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες και ο κατάλληλος άνθρωπος, θα το κάνω. Προφανώς δεν θα μπορούσα να περάσω στο επόμενο βήμα, αν δεν υπήρχε απόλυτη ευτυχία σε όλους, αλλά δεν νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη διαφορά από τις σχέσεις γενικότερα όπου ο καθένας ζητά και θέλει κάτι συγκεκριμένο. Υπάρχουν διάφορες συνθήκες, που όταν βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο είναι όλα λυμένα εξ αρχής” λέει χαρακτηριστικά.

Άραγε, η ίδια κρατά μυστικό; “Ναι, είμαι πολύ εχέμυθη! Δεν θα μου πάρεις λέξη, ακόμα και αν αυτός που με έχει εμπιστευτεί δεν είναι κολλητός μου. Και αυτό το θεωρώ αυτονόητο και από το περιβάλλον μου προς εμένα. Το θεωρώ απαραίτητο να υπάρχει εμπιστοσύνη. Έχω τερματίσει και φιλικές μου σχέσεις και προσωπικές, γιατί κάποιος πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου και δεν κράτησε εχεμύθεια”.

Read More

And More