Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάει στον ΑΝΤ1!

ΑΝΤ1 καλεί Ντορέττα Παπαδημητρίου, όβερ! Ναι, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση-πρόσκληση από το κανάλι του Αμαρουσίου!

Ετσι, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1, προκειμένου να συναντηθεί με τους υψηλά ιστάμενους και να ακούσει το τι ακριβώς είχαν να της προτείνουν!

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η Ντορέττα δέχτηκε πρόταση, για να αναλάβει την παρουσίαση των backstage του νέου, πολυσυζητημένου σόου του καναλιού, “Rising Star”!

Μάλιστα, ακούστηκε έντονα πως οι Αντεννικοί της είπαν να συμμετάσχει και σε μία από τις νέες σειρές που έχουν σκαριά, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Ντορέττα όντως πάει φέτος ΑΝΤ1 – τουλάχιστον μέχρι τώρα οι πληροφορίες λένε πως είναι θετική στη πρόταση που της έκαναν, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν πέσει οι υπογραφές -, αλλά για να γίνει μόνο το… “κορίτσι” του Γιώργου Λιάγκα στις νέες τηλεοπτικές του περιπέτειες.

Ως γνωστόν, η Ντορέττα με την παρουσίαση το ΄χει, χώρια που και η κάλυψη των backstage της ταιριάζει γάντι, μιας και τα κατάφερε τέλεια και στα παρασκήνια του “Dancing with the star”! Θυμάσαι;


Read More

And More