Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Προσεύχομαι να πάρω τα χρήματά μου από το Mega!”

“Προσεύχομαι. Ελπίζω όλοι να πληρωθούν και να λυθούν όλες οι εκκρεμότητες. Πιστεύω ότι θα φτιάξουν τα πράγματα στο Mega, κάτι θα γίνει!”, αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλώντας στον Θέμο Αναστασιάδη και την Δούκισσα Νομικού. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή “Όλα Ξεκόλλα” και μίλησε για… όλα!

Μιλώντας για το «Κάνε Παζάρι» που θα αναλάβει να παρουσιάσει στο κανάλι του ΣΚΑΪ, είπε: “Το ίδιο παιχνίδι με το ”Μεγάλο Παζάρι” είναι, απλά θα προσαρμοστεί! Θα είναι κάτι ανάλογο! Ο Ζονκ είναι σήμα κατατεθέν του παιχνιδιού… Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν όλοι είναι ποιος είναι ο Ζονκ!”.

Για τη σχέση της με τον αρχιτέκτονα, Άλεξ Φραντζολίνι, ανέφερε: “Όλα καλά! Γνωριστήκαμε τυχαία! Εντελώς τυχαία! Έτσι έγινε η γνωριμία” και συμπλήρωσε: “Για έναν άνθρωπο που δεν είναι σε αυτή τη δουλειά και είναι χαμηλών τόνων, δεν είναι κάτι τόσο φυσιολογικό!”.

Θα σκεφτόταν να βάλει για δεύτερη φορά το νυφικό; “Είχα πει ότι δεν είναι απαραίτητο (να ξαναπαντρευτώ) αλλά δεν είναι και απαγορευτικό!”

Τέλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε ότι έχει μοιραστεί το ίδιο καμαρίνι με τη Δούκισσα Νομικού. “Έχω κάνει καμαρίνι με τη Δούκισσα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Όταν κάναμε την ίδια παράσταση, είχαμε το ίδιο καμαρίνι και περνούσαμε πολλές ώρες μαζί!. Η Δούκισσα καταλαβαίνει πολλά. Ξέρει πολλά και δεν μιλάει… Παρόλο που ήταν η πρώτη της φορά στο θέατρο και ήταν ψαρωμένη, μόλις χαλάρωσε, το τι καραγκιοζιλίκια έκανε, δεν μπορώ να σου το περιγράψω!”, εξομολογήθηκε.

Read More

And More