Ντορέττα Παπαδημητρίου: Στην Κωνσταντινούπολή για να οδηγήσει πανάκριβα αυτοκίνητα στην πίστα της Formula 1! (pics,video)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια διαθέτει έναν πολύ “δυνατό” λογαριασμό, με σχεδόν 485 χιλιάδες followers, μέσα από τον οποίο μοιράζεται μαζί τους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Η κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια, ενώ εκείνη φροντίζει να μην αφήνει κανέναν παραπονεμένο, αφού τις περισσότερες φορές απαντά προσωπικά σε όλους.

Από το βράδυ της Πέμπτης, η Ντορέττα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, σε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμά της. Συγκεκριμένα, ετοίμασε βαλίτσες και πραγματοποίησε ένα ταξίδι που υπολόγιζε να κάνει εδώ και καιρό. Μάλιστα, δεν έφυγε μόνη της από την Ελλάδα, αλλά πήρε μαζί της και δύο πολύ καλές της φίλες: την Κατρίνα Τσάνταλη και την Σάντυ Κουτσοσταμάτη. Όλες μαζί, λοιπόν, περνούν ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές στην μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, ενώ δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους εκεί.

Σε μια από τις αναρτήσεις που έκανε στα InstaStories της η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς ο λόγος που βρέθηκε εκεί ήταν ένα δώρο που κέρδισε πριν από αρκετό καιρό. “Θυμάσαι που εγώ είχα κερδίσει ένα δώρο σε μια λοταρία, να έρθω στην Κωνσταντινούπολη και να οδηγήσω μέσα στην πίστα της Formula 1 όλα τα αυτοκίνητα της Porsche; Όχι; Δεν πειράζει! Ούτε εγώ θα το θυμόμουν… Ήρθε όμως αυτή η ώρα και έχουμε έρθει εδώ με την -μαλλιά-μακιγιάζ πλέον- Κατρίνα…”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια σε ένα βίντεο που δημοσίευσε.

Η ίδια, ωστόσο, μας έδωσε και μια γεύση από τους αγώνες ταχύτητας στους οποίους συμμετείχε,ενώ η Κατρίνα μας παρουσίασε ολόκληρη την προσπάθεια της Ντορέττας να αντεπεξέλθει στο δύσκολο αυτό εγχείρημα που έπρεπε να φέρει εις πέρας. Το σίγουρο είναι πώς η όλη αυτή διαδικασία είχε πολύ γέλιο…

Δες τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ανήρτησαν:

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς ίσως ζηλέψαμε λίγο τη Ντορέττα και θα θέλαμε πολύ να βρεθούμε στη θέση της!

Read More

And More