Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα γυρίσματα για το “Παζάρι” τελείωσαν. Αυτό είναι το τρυφερό μήνυμά της!

Μπορεί να κάνει ακόμα “Παζάρι” με τρέλα κάθε απόγευμα στους δέκτες μας η Ντορέττα Παπαδημητρίου, όμως, στην πραγματικότητα τα γυρίσματα του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού του ΣΚΑΙ τελείωσαν!

Ναι, χθες έπεσε η αυλαία και μέσα σε κλίμα συγκίνησης όλοι είπαν το “καλό καλοκαίρι” και έσπευσαν να κλείσουν ραντεβού και πάλι για τον Σεπτέμβρη, μιας και το “Κάνε Παζάρι” θα συνεχίσει ακάθεκτο την τηλεοπτική του πορεία και του χρόνου στο κανάλι του Φαλήρου.

Έτσι, ανάμεσα στα άλλα, η Ντορέττα μαζί με τους συνεργάτες της, φρόντισε να βγάλει και την… παραδοσιακή, αναμνηστική φωτογραφία, την οποία και μοιράστηκε με όλους εμάς μέσα από τα social-media. Μία φωτογραφία την οποία συνόδευσε και με το παρακάτω τρυφερό μήνυμα:

“… Εμείς τελειώσαμε τα γυρίσματά μας για φέτος !!Εσύ φυσικά θα τα βλέπεις κάθε απόγευμα στον ΣΚΑΙ ,στις 19.00!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλη την ομάδα του παζαριού για την αγάπη και την εμπιστοσύνη !Σας αγαπώ όλους !Θα σας ξαναδώ όλους μετά το καλοκαίρι με το καλό!Ευχαριστώ και όλο τον κόσμο που ήρθε στην παρέα μας και έπαιξε ,κέρδισε ή έχασε ,αλλά σε κάθε περίπτωση μας έδωσε πολλή αγάπη κέφι και θετική ενέργεια !!
Ευχαριστώ και εσένα που από την αρχή αγάπησες το παζάρι και μας το δείχνεις καθημερινά!
Κάνε παζάρι και κάνε την τύχη σου !…”

Εμείς τελειώσαμε τα γυρίσματά μας για φέτος !!Εσύ φυσικά θα τα βλέπεις κάθε απόγευμα στον ΣΚΑΙ ,στις 19.00!! Ευχαριστώ πάρα πολύ όλη την ομάδα του παζαριού για την αγάπη και την εμπιστοσύνη !Σας αγαπώ όλους !Θα σας ξαναδώ όλους μετά το καλοκαίρι με το καλό!Ευχαριστώ και όλο τον κόσμο που ήρθε στην παρέα μας και έπαιξε ,κέρδισε ή έχασε ,αλλά σε κάθε περίπτωση μας έδωσε πολλή αγάπη κέφι και θετική ενέργεια !! Ευχαριστώ και εσένα που από την αρχή αγάπησες το παζάρι και μας το δείχνεις καθημερινά! Κάνε παζάρι και κάνε την τύχη σου ! #grateful #kanepazari #skaitvgr #ilovemyjob #myinstagram #friends #gameshow #tv #bestteam #proud #fun #thankyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις

Read More

And More