Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θα κάνει πρωινό στο ΣΚΑΙ; Τι αποκάλυψε η ίδια;

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες, για το αν η Ντορέττα Παπαδημητρίου λίαν συντόμως εισβάλλει ξανά στα πρωινά μας, αυτή την φορά μέσα από τον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο πρωινό “Σου-Κου”, η Ντορέττα λέει εκτός από το “Παζάρι” στο ΣΚΑΙ, θα αναλάβει και την παρουσίαση πρωινής, καθημερινής εκπομπής πως ήταν τα “Καλημερούδια” ένα πράγμα; Ε, κάτι τέτοιο!

Φυσικά, η είδηση έχει κάνει μέχρι τώρα τουλάχιστον εκατό φορές τον γύρο του διαδικτύου και όπως ήταν αναμενόμενο, γι ΄ αυτό ακριβώς το θέμα ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και η ίδια χθες βράδυ, από τον Θέμο Αναστασιάδη στο “Ολα”!

Το θέμα βέβαια, είναι το τι απάντησε…

Και αν με ρωτάς; Απ ΄ότι κατάλαβα δεν… διέψευσε φανατικά την συγκεκριμένη είδηση, ούτε ,όμως, και την επιβεβαίωσε, δίνοντάς σου την εντύπωση πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…

Με άλλα λόγια; Εννοείται πως η γλυκιά ηθοποιός έσπευσε να δηλώσει πως αυτό που προέχει για εκείνη και για το κανάλι είναι το “Παζάρι” και πως το “Παζάρι” είναι η απόλυτη προτεραιότητα και το μεγάλο στοίχημα, όμως, την ίδια ώρα δεν διέψευσε πως βρίσκονται σε μία γενικότερη συζήτηση με τα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου και για κάποια άλλα πράγματα.

Από την άλλη μεριά βέβαια, τα στελέχη του ΣΚΑΙ (τουλάχιστον για την ώρα…), φροντίζουν να διαμηνύουν με κάθε τρόπο, πως τίποτα δεν αλλάζει στο καθημερινό, πρωινό, τηλεοπτικό τους πρόγραμμα και πως είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις της κας Μπουσδούκου.

Αν και μία καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, δεν σημαίνει πως θα… σημάνει αυτόματα και την κατάργηση της κας Μπουσδούκου. Λέω εγώ τώρα…

Υπάρχει και το περιθώριο του αναπρογραμματισμού και της αλλαγής ώρας…

Για να δούμε, τι θα δούμε… Το σίγουρο είναι πως μέχρι αυτή τη στιγμή το “Παζάρι” έχει τον πρώτο λόγο για τον ΣΚΑΙ και για την Ντορέττα…


Read More

And More