Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θετική στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου! Video

Δέκα χρόνια μετά το διαζύγιο της με τον Κώστα Πηλαδάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, αν έβρισκε φυσικά τον κατάλληλο άνθρωπο. Καλεσμένη στο The 2night Show, η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι θα ήθελε να κάνει έναν δεύτερο γάμο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραδέχθηκε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 πως “τα λάθη, από τη στιγμή που τα καταλαβαίνεις και τα παραδέχεσαι, δεν είναι ακριβώς λάθη. Εφόσον σε μαθαίνουν και κάτι είναι χρήσιμα. Στις σχέσεις μου, όχι απαραίτητα στο κομμάτι του γάμου, έχω κάνει και πράγματα που δεν οδήγησαν σε ένα καλό αποτέλεσμα για το οποίο πάντα φταίνε και οι δύο”.

“Έχω παντρευτεί μια φορά και, ναι αμέ, αν προέκυπτε, θα ξαναπαντρευόμουν” σημείωσε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός στη βραδινή εκπομπή προσθέτοντας πως “δεν είμαι αρνητική καθόλου απλά δεν είναι και κάτι που το σκέφτομαι κάθε μέρα για να μου συμβεί…”

Επίσης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου πρόδωσε πως δεν έχει δεχθεί πρόταση γάμου τα τελευταία δέκα χρόνια που έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος της γάμος. “Δεν με έχει στεναχωρήσει αυτό. Δεν θεωρώ πως καταξιώνεται μια σχέση με αυτό τον τρόπο. Δεν το έχω μαράζι που δεν έχει προκύψει αλλά, αν θες να σου πω το προαίσθημα μου, νιώθω πως ίσως θα μου ξανασυμβεί στη ζωή μου. Κάπως έτσι ενστικτωδώς το πιστεύω”.