Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το αποχαιρετιστήριο πάρτι που έκανε με τους ηθοποιούς του “Μαριχουάνα Στοπ”

Έπειτα από μία επιτυχημένη χρονιά οι παραστάσεις του “Μαριχουάνα Στοπ” τελείωσαν. Η υπερπαραγωγή που έκανε το “Gazi Theater” να είναι γεμάτο, έκανε τον κύκλο της αφήνοντας πίσω της ευχάριστες αναμνήσεις στους πρωταγωνιστές αλλά και στους συντελεστές της παράστασης. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου που ήταν η πρωταγωνίστρια της παράστασης και ερμήνευε τον ρόλο της Ζωής Λάσκαρη, εντυπωσίασε τους θεατρόφιλους αλλά και τους συναδέλφους της με την υποκριτική της ερμηνεία αλλά και με το νάζι της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στο θέατρο και αυτός είναι και ο λόγος που θα την δούμε και την επόμενη χρονιά στο θεατρικό σανίδι. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, η Ντορέττα θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ “Hairspray”, μια παράσταση που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία.

Μπορεί οι παραστάσεις να έλαβαν τέλος οι ηθοποιοί όμως είπαν να αποχαιρετίσουν αυτή την όμορφη εμπειρία με ένα πάρτι. Συγκεκριμένα διοργάνωσαν ένα πάρτι σε γνωστό στέκι στο Σύνταγμα και διασκέδασαν όλοι μαζί. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Βάλαρης, η Βαλέρια Κουρούπη, η Βίκυ Κουλιανού, η Εύη Ιωαννίδου, ο Πέτρος Ξεκούκης, η Μαρία Ανδρούτσου και ο Άρης Μακρής ήταν μερικοί από αυτούς που έδωσαν το παρών.

Δες όλες τις φωτογραφίες!

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Βάλαρης

Μαρία Ανδρούτσου, Γιώργος Βάλαρης

Μαρία Ανδρούτσου, Μαριέλλα Σαββίδου, Βίκυ Κουλιανού, Βίκυ Κουλιανού

Βαλέρια Κουρούπη, Άρης Μακρής, Βίκυ Κουλιανού

Άρης Μακρής

Εύη Ιωανίδου, Πέτρος Ξεκούκης

Νεκτάριος Σκαμνάκης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βίκυ Κουλιανού

 

Read More

And More