Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το επόμενο βήμα στη σχέση της και η καθημερινότητα με τους γιους της!

Όπως φαίνεται οι δύσκολες στιγμές στα επαγγελματικά της μετά το “κόψιμο” της εκπομπής της στο Mega, φτάνουν στο τέλος καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για νέα εκπομπή. Εκεί όμως που είναι πολύ καλά τα πράγματα στη ζωή της Ντορέττας Παπαδημητρίου , είναι στην οικογένειά της και στα προσωπικά της. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός έχει στο πλευρό της τους δικούς ανθρώπους της κι απολαμβάνει όμορφες στιγμές.

Η ηρεμία στη ζωή της δεν οφείλεται μόνο στους δύο γιους της που είναι ο έρωτάς της αλλά και στον σύντροφό της, Άλεξ Φρανζολίνι. Με τον ιταλικής καταγωγής αρχιτέκτονας – industrial designer έχουν δεθεί πολύ και μάλιστα έχει έρθει κοντά και με τους γιους της Διονύση και τον Φίλιππο κι έχει αναπτυχθεί συμπάθεια. Αυτό, μαζί με το γεγονός ότι η Ντορέττα μιλάει πια ανοιχτά για τη σχέση της και έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θα ήθελε να κάνει ένα ακόμα παιδί, έχει κάνει πολλούς να μιλούν για κουφέτα μέσα στο 2017, όπως γράφει πρόσφατο δημοσίευμα.

Πάνω απ΄ όλα για εκείνη σημασία έχει να είναι καλά τ’ αγόρια της και να περνά ουσιαστικό χρόνο μαζί τους και πολλές φορές και όλοι μαζί, όπως έγινε πρόσφατα που έπαιξαν μπάσκετ, ενδιάμεσα από το διάβασμα και τ’ Αγγλικά τους. Η Ντορέττα ποστάρει πολλές φορές φωτογραφίες τους και λατρεύουν να περνούν χρόνο έξω από το σπίτι και φυσικά να κάνουν μαζί, διάφορα σπορ.


“Με την πρώτη ευκαιρία,έστω και για λίγο,όσο μας το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις και τα διαβάσματα,βγαίνουμε έξω!!Παίζουν,τρέχουν και ξεφεύγουν λίγο απο την τηλεόραση ή τον υπολογιστή! Άσε που το απολαμβάνω κι εγώ…”


Και η μοναδική φωτογραφία με τον σύντροφό της στα social media

Rule number one :It has to be fun ! #whamalam #wheninvienna #havefun #enjoylife #fewdaysago #thedudes

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις

Read More

And More