Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μήνυμα της πριν την τελευταία παράσταση του Μαριχουάνα Στοπ

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μήνυμα της πριν την τελευταία παράσταση του Μαριχουάνα Στοπ | tlife.gr

Οι παραστάσεις του Μαριχουάνα Στοπ στη σκηνή του Gazi Theatre σε λίγες ημέρες τελειώνουν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να πει το δικό της “ευχαριστώ” για την εμπειρία ζωής που είχε τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστές την Ντορέττα Παπαδημητρίου, στο ρόλο που ερμήνευσε η Ζωή Λάσκαρη και τον Τόλη Βοσκόπουλο που τραγουδά ζωντανά στη σκηνή, αλλά και πολλούς άλλους γνωστούς ηθοποιούς. Σαράντα επτά χρόνια μετά το κινηματογραφικό μιούζικαλ, ο Γιώργος Βάλαρης διασκεύασε, σκηνοθέτησε και αναβίωσε την αγαπημένη ταινία.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, την περασμένη Κυριακή, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματά της για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία της μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο και συγκινημένη έγραψε: “Λίγο πριν το τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Βάλαρη που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία ζωής που πάντα θα κρατάω στην καρδιά μου σαν μια από τις σημαντικότερες στιγμές,στην διαδρομή αυτή που κάνω σε αυτή την δουλειά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου, στους χορευτές, στους μουσικούς και σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν γι αυτή την παράσταση. Ήταν όλοι ένας κι ένας και νιώθω πολύ τυχερή που βρέθηκα μαζί τους πάνω και πίσω απ την σκηνή. Ότι και να πω για να περιγράψω τί σήμαινε για μένα η συνεργασία μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο, θα είναι λίγο. Πέρα από μεγάλος καλλιτέχνης, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που μας αγκάλιασε όλους, με αγάπη, από την αρχή.
Άπειρα ευχαριστώ Άρχοντα. Θα κρατήσω κάθε κουβέντα μας θησαυρό στο μυαλό και στην καρδιά μου. Τέλος να ευχαριστήσω όλους εσάς. Τον κόσμο. Μας δώσατε τόση αγάπη… Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου. Έμεινε μια τελευταία παράσταση την επόμενη Κυριακή και σας περιμένουμε όλους για να κλείσουμε όλοι μαζί αυτό το όμορφο κεφάλαιο με κέφι ,συγκίνηση και πολλή αγάπη. Συγκινούμαι από τώρα…”

READ more