Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το ραντεβού έγινε, η νέα συμφωνία με τον ΣΚΑΙ “κλείδωσε”. Ποιές είναι οι πρώτες της κινήσεις…

Αναμφισβήτητα πέρσι ήταν η χρονιά της… Ηταν η χρονιά που πραγματικά της πήγε πολύ… Ναί, η Ντορέττα Παπαδημητρίου την σεζόν που μας πέρασε έκανε “Παζάρι” και τελικά, μόνο κερδισμένη βγήκε από αυτή την τηλεοπτική της κίνηση.

Γιατί το “Κάνε Παζάρι” μπορεί να μην τα έσπασε στους πίνακες τηλεθέασης και να μην κατάφερε να κλέψει επιδόσεις που ζαλίζουν, κατάφερε ,όμως, να κλέψει τις εντυπώσεις. Και για να είμαι και πιο ακριβής, τις εντυπώσεις κατάφερε να τις κλέψει η ίδια η Ντορέττα, η οποία μέσα από αυτό το τηλεοπτικό πόστο, κατόρθωσε να εξελιχθεί σημαντικά, να βελτιώσει τα τηλεοπτικά αντανακλαστικά της, να εξετάσει την δυναμική της σχέσης που έχει καταφέρει να χτίσει σιγά-σιγά με τον κόσμο, να αποδείξει πως το χάρισμα της αμεσότητας και της επικοινωνίας το έχει, όπως επίσης της δόθηκε η ευκαιρία να μας ξεδιπλώσει τον πιο… “χύμα” και “τρελό” εαυτό της, πετώντας από πάνω της οτιδήποτε στημένο κι αυτό μας άρεσε κι εννοείται ότι μου άρεσε.

Έτσι, τώρα έφτασε η ώρα αυτή τη νέα τηλεοπτική χρονιά που βρίσκεται προ των πυλών, όλο αυτό να το εξαργυρώσει, μιας και με τα παραπάνω, απ ΄ότι φαίνεται τα πιστεύουν και οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ. Τουλάχιστον, αυτό καταλαβαίνει κανείς από το αποτέλεσμα.

Ποιό είναι το αποτέλεσμα; Η Ντορέττα αναλαμβάνει από το Φθινώπορο το τιμόνι της μεσημεριανής ζώνης του ΣΚΑΙ. Μία είδηση η οποία “κλείδωσε” σήμερα, μιας και σήμερα ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα στην νεαρή παρουσιάστρια.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ,λοιπόν, όχι δεν θα παρουσιάσει στο ΣΚΑΙ το ριάλιτι μόδας “My Style Rocks”, όπως πιστεύαμε όλοι μέχρι τώρα. Η Ντορέττα αναλαμβάνει τα ηνία μίας μεσημεριανής, ψυχαγωγικής εκπομπής, η οποία δεν θα αποτελεί την μεταφορά στην ελληνική τηλεόραση κάποιου συγκεκριμένου, ξένου φορμάτ.

Πρόκειται για μία καθαρόαιμη, ψυχαγωγική εκπομπή made in… ΣΚΑΙ, μέσα από την οποία στόχος και των υπευθύνων, αλλά και της ίδιας της παρουσιάστριας, είναι να καταφέρει να ξεδιπλώσει όσο περισσότερο γίνεται, τον εαυτό της. Την ίδια την Ντορέττα.

Μόλις δε αυτό το νέο βήμα στη συνεργασία Ντορέττας – ΣΚΑΙ αποφασίστηκε κι έγινε, εννοείται πως η Ντορέττα δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια. Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνω, οι πρώτες κινήσεις της παρουσιάστριας ήταν να συζητήσει με τους αρμόδιους, για το τι ακριβώς εκπομπή θέλουν να στήσουν και να ξεκινήσουν τις συσκέψεις, προκειμένου να αποφασιστεί η θεματολογία που θα ακολουθηθεί.

Όπως ήδη σου είπα, μιλάμε για ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, το οποίο θα έχει έντονο άρωμα γυναίκας, αλλά και όχι μόνο… Ο στόχος είναι να στηθεί ένα τηλεοπτικό περιοδικό, μέσα από το οποίο να μπορεί κανείς να ενημερώνεται για τα πάντα… Για γυναικεία θέματα, για θέματα μαμάς-παιδιού, για ανδρικά θέματα, για καλλιτεχνικά, για πολιτιστικές δράσεις, για μόδα, για μουσική, για τα πάντα…

Επίσης, η Ντορέττα , και αυτό το γνωρίζω πολύ καλά , ήδη, ξεκίνησε να στήνει την ομάδα που θέλει να έχει δίπλα της σε αυτό το νέο της βήμα και βρίσκεται σε διαδικασία επικοινωνίας με πολύ κόσμο… Δημοσιογραφικό, αλλά και όχι μόνο. Η Ντορέττα αναζητά συνεργάτες που πρώτα απ ΄όλα και πάνω απ ΄όλα θα πιστέψουν σε αυτή τη νέα τηλεοπτική προσπάθεια που μόλις γεννήθηκε και που φυσικά θα πιστέψουν και στην ίδια, γιατί μόνο έτσι μπορεί να στηθεί μία ομάδα που γιατί όχι; Μπορεί αυτή τη σεζόν να κάνει και την ανατροπή!

Τέλος, το επόμενο σημαντικό ραντεβού της Ντορέττας με την διοίκηση του καναλιού και τους υπευθύνους έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

Read More

And More