Ντρου Μπάριμορ για τη μάχη της με το αλκοόλ: «Πρέπει να καταπολεμήσουμε τις γενετικές τρέλες που μας φέρνουν οι οικογένειές μας»

Η Ντρου Μπάριμορ παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον εθισμό της με το αλκοόλ.

Η παρουσιάστρια του «Drew Barrymore Show» είπε αρχικά: «Νομίζω ότι για μένα, το να σταματήσω να πίνω είναι ένα από τα πιο τιμητικά πράγματα που μπορώ να κάνω για το όνομα Μπάριμορ, επειδή όλοι μας υπήρξαμε τόσο ηδονιστές».

Η 49χρονη ηθοποιός άρχισε να πίνει μόλις από τα εννέα της χρόνια. Επίσης, κάπνιζε μαριχουάνα και έκανε χρήση κοκαΐνης από την ηλικία των 12 ετών και βρέθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης από τα 13 της, προτού της χορηγηθεί νόμιμη χειραφέτηση από τους γονείς της στα 14.

«Μη με θεωρείτε ως τον πυλώνα της υγείας και της ευεξίας και ότι τα έχω όλα καλά. Είναι σαν, ξέρετε κάτι; Αυτό δεν λειτούργησε για την οικογένειά μας και θα το σταματήσω. Θα είμαι εγώ αυτή που θα σπάσει τον κρίκο αυτής της αλυσίδας και ίσως τα παιδιά μου και τα παιδιά τους να είναι καλύτερα γι’ αυτό», πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Ντρου Μπάριμορ.

Η ίδια είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι είχε αρχίσει να πίνει περισσότερο μετά το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της, Γουίλ Κόπελμαν, το 2016.

«Αφού η ζωή που σχεδίασα για τα παιδιά μου δεν πέτυχε… σχεδόν νομίζω ότι αυτό ήταν πιο δύσκολο από τα πράγματα που πέρασα ως παιδί. Ένιωθε πολύ πιο αληθινό επειδή δεν ήμουν μόνο εγώ. Αφορούσε αυτά τα παιδιά για τα οποία νοιαζόμουν τόσο πολύ», είχε εξομολογηθεί η Ντρου Μπάριμορ στο People το 2022.



 

 

 

 

 

Read More

And More