Νυφούλα ντύνεται σήμερα η Ντόρα Κουτροκόη!

Τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Μανώλη Λουπασάκη θα ανέβει σήμερα η παρουσιάστρια του “Πρωινού Ant1” Ντόρα Κουτροκόη. Η γνωστή δημοσιογράφος θα παντρευτεί τον καλό της σε μια παραδοσιακή τελετή στον Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στα Χανιά της Κρήτης.

Από το πρωί η νύφη βρίσκεται μαζί με τις φίλες της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, που θα την βοηθήσουν να ετοιμαστεί και το μεσημεράκι θα κάνει το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. “Όλα είναι έτοιμα για το γάμο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.”, δήλωσε η ίδια στο TLIFE.

Εδώ και λίγες μέρες η Ντόρα έχει κατέβει στο νησί για να ελέγξει και τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου της που θα γίνει στην Παλαιοχώρα Χανίων που είναι το νοτιότερο σημείο της Μεσογείου και το αγαπημένο μέρος του ζευγαριού. Εκεί άλλωστε, παραθερίζει με τον σύντροφό της εδώ και πολλά χρόνια και της αρέσει πολύ.

Όπως αποκάλυψε η γνωστή δημοσιογράφος στο TLIFE ο γάμος τους θα είναι παραδοσιακός και στη διακόσμηση της εκκλησίας και του κέντρου θα επικρατεί το λινό ύφασμα, η ελιά και τα μυρωδικά. Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ένας επιχειρηματίας της περιοχής και μια καλή φίλη της νύφης από τη Βέροια.
Όσο για το νυφικό της θα είναι μακρύ με ένα μικρό πέπλο στα μαλλιά. “Έχω βρει νυφικό. Το έχω ράψει σε γνωστό ατελιέ. Ήταν το σχέδιο που ήθελα και είχα στο μυαλό μου και δεν το βρήκα στο εμπόριο”, είχε αναφέρει στο TLIFE.
Τέλος, μιλώντας για τη ρομαντική πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο σύντροφός της, είχε δηλώσει: “Η πρόταση γάμου έγινε στην Κρήτη. Είχα πάρει το χειμώνα τρεις μέρες διακοπές. Ήμασταν με τον κουμπάρο έξω και είχαμε μια παρεΐστικη συζήτηση. Λίγο αργότερα έφυγε εκείνος με τον σύντροφό μου, τηλεφώνησαν σε κάποιο γνωστό κοσμηματοπώλη που τους άνοιξε το κατάστημα του μέσα στο βράδυ, βρήκαν δαχτυλίδι και ήρθε να μου κάνει πρόταση”.
Εμείς της ευχόμαστε η ώρα η καλή!

Read More

And More