Νύχτες Πρεμιέρας: Ποια πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου έδωσαν το παρών στην τελετή έναρξης – Φωτογραφίες TLIFE

Με λαμπερές παρουσίες και σύνθημα την αγάπη πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα χθες βράδυ, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου η Τελετή Έναρξης του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, στο Θέατρο Παλλάς από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ, Λουκά Κατσίκα, παρουσία της Προέδρου της Κινηματογραφικής Εταιρείας Αθηνών, Μαρίας Μπόμπολα.

Με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση και τη μουσική καθώς και εκπρόσωποι σημαντικών δημοσίων και ιδιωτικών φορέων και θεσμών που στηρίζουν σταθερά και έμπρακτα τη δημιουργική παραγωγής της χώρας.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Λουκάς Κατσίκας, επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη στο κοινό της τελετής καθώς ο σπουδαίος Πέδρο Αλμοδόβαρ απέστειλε εγκάρδιο βίντεο χαιρετισμού ευχαριστώντας το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας που επέλεξε το Strange Way of Way ως επίσημη έναρξη του φετινού Φεστιβάλ.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν πολλοί καταξιωμένοι ηθοποιοί όπως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Δημήτρης Πιατάς, η Κατερίνα Γερονικολού, η Τόνια Σωτηροπούλου κ.α.

Δες όλες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Κατερίνα Γερονικολού

Βαλέρια Χριστοδουλίδου

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Κωνσταντίνος Ρήγος

Κατερίνα Μαούτσου-Κώστας Νικούλι

Δήμητρα Σιγάλα

Δημήτρης Πιατάς με τη σύζυγό του, Λέλα

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More