Site icon TLIFE

Ο 10ος ολοκαίνουργιος κύκλος του “Greys Anatomy” έρχεται στο FOX!

Μια από τις πιο επιτυχημένες και αναγνωρισμένες σειρές στην τηλεοπτική ιστορία, επιστρέφει στο FOX Life με νέο κύκλο επεισοδίων. Ο 10ος κύκλος του «Grey’s Anatomy» ακολουθεί τις ζωές των γιατρών του Grey – Sloan Memorial Hospital του Seattle, καθώς αντιμετωπίζουν καθημερινά ιατρικές προκλήσεις και απρόβλεπτα περιστατικά που επηρεάζουν τις ζωές τους.

Στο 10ο κύκλο θα δούμε και το 200ο επεισόδιο της σειράς (#4 κατά σειρά), ενώ φημολογείται πως η αγαπημένη σειρά θα επιστρέψει και για 11ο κύκλο, αν και ενδέχεται να υπάρξουν τρανταχτές αποχωρήσεις από το cast των πρωταγωνιστών. Στον απόηχο του συγκλονιστικού τελευταίου επεισοδίου της 9ης σεζόν, ο νέος κύκλος ξεκινάει την επόμενη ημέρα μιας φοβερής καταιγίδας που ξέσπασε στο Seattle, η οποία προκάλεσε τους σοβαρούς τραυματισμούς πολιτών αλλά και του προσωπικού των πρώτων βοηθειών του νοσοκομείου.

/

Η αποδεκατισμένη ομάδα των γιατρών στα Επείγοντα Περιστατικά θα πρέπει να ενωθεί για αντιμετωπίσει τη νέα πρόκληση. Παράλληλα με τα τραγικά συμβάντα στο νοσοκομείο, η Meredith Grey (Ellen Pompeo) θα πρέπει να πάρει μια απόφαση που θα επηρεάσει σημαντικά τη ζωή ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου.

Χρέη παραγωγού εκτελούν οι Shonda Rimes (Scandal, Private Practice), Betsy Beers και Mark Gordon ενώ πρωταγωνιστούν οι Ellen Pompeo, ο Patrick Dempsey ως Δρ. Derek Shepard και η Sandra Oh ως η Δρ. Christina Yang.

Μη χάσετε την πρεμιέρα του 10ου κύκλου Grey’s Anatomy την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου στις 21:00 αποκλειστικά στο FOX Life!

© 2024 tlife.gr