Ο 31χρονος “στρατολόγος” του ροζ κυκλώματος σπάει τη σιωπή του μέσα από τα κρατητήρια στο “Μαζί σου”! (video)

Αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες εμπλεκόμενων κοριτσιών στο κύκλωμα μαστροπείας που εξάρθρωσε η Αστυνομία, ανάμεσά τους 15 φοιτήτριες αλλά και μια μαθήτρια. Το μεσημέρι της Πέμπτης, στο “Μαζί σου” βρέθηκε καλεσμένη μια κοπέλα, η οποία εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου πώς έμπλεξε στα δίχτυα του «ροζ» κυκλώματος.

Σήμερα, στην εκπομπή προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε, μέσα από τα κρατητήρια, ο 31χρονος που φέρεται να ψάρευε κορίτσια για το κύκλωμα της πορνείας. Μιλώντας αποκλειστικά στην παρουσιάστρια, είπε χαρακτηριστικά: “Τα παραλένε κάποια κορίτσια απλά κάποια κορίτσια γιατί κάποια κονσεπτ με τα οποία ασχολούμαι είναι κάπως σεξιστικού περιεχομένου…”.

Μάλιστα, αναφερόμενος στην ανήλικα κοπέλα και την κατάθεσή της στις Αρχές, σχολίασε: “Είχε τύχει να ερωτοτροπούμε και αυτή να έχει κάνει την πρώτη κίνηση και να λέει και ψεύτικη ηλικία. Εγώ δεν θα έκανα κάτι με ανήλικη κοπέλα, αν το ήξερα κιόλας ότι είναι τόσο μικρή… Εγώ δεν της πρότεινα να συναντιέται με πελάτες. Μπορεί να το έκαναν κάποια άλλα κορίτσια από εκεί…”.

“Το ότι κάποια κορίτσια εκδίδονταν το μάθαμε μετά από τις ίδιες ή από σπόντες…”, εκμυστηρεύτηκε, ενώ για την σχέση του με τον TUS δήλωσε: “Γνωριζόμαστε καλά, πάρα πολλά χρόνια. Είμαστε φίλοι και συνεργάτες… Εγώ του έβρισκα άντρες και γυναίκες για να παίξουν στα βίντεο κλιπ του…”.

Τέλος, ο ίδιος επεσήμανε: “Είναι τρεις πρώην μου που θέλουν να με εκδικηθούν με τον χειρότερο τρόπο. Τα έχουν παραφουσκώσει για να κάνουν το κομμάτι του…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More