Ο Bill Gates “σπάει” τη σιωπή του για το διαζύγιο: “Τα έκανα θάλασσα”

Ο Bill Gates μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό του με την επί 27 χρόνια σύζυγό, κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα έκανε θάλασσα, ενώ κάποιοι παρευρισκόμενοι ανέφεραν ότι ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος κατά την ομιλία του.

Ο Bill Gates μίλησε για το γάμο του και το διαζύγιό του σε συνάντηση «off the record» με ερωταπαντήσεις στο συνέδριο της Allen & Co στο Sun Valley του Idaho στο camp των δισεκατομμυριούχων, σύμφωνα με τη New York Post.

Ένας από τους παρευρισκόμενους ανέφερε πως ο Gates «παραδέχτηκε ότι τα έκανε θάλασσα» και «αναφέρθηκε στο γεγονός πως το διαζύγιο ήταν δικό του λάθος». Ένας από τους παρευρισκόμενους προσέθεσε: «Έδειχνε συναισθηματικά φορτισμένος. Είχαν βουρκώσει τα μάτια του».

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά την είδηση ότι το ζευγάρι Gates χωρίζει μετά από 27 χρόνια γάμου ο δισεκατομμυριούχος δέχθηκε έντονη κριτική, καθώς κυκλοφόρησαν φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά και για τη φιλική σχέση του με τον παιδόφιλο, Jeffrey Epstein.

Read More

And More