Ο George Clooney εξομολογείται: “Στέλνω ερωτικά γράμματα στην σύζυγό μου”

Σε πρόσφατη συνέντευξή του o George Clooney ,μίλησε για τις ικανότητες στη συγγραφή ενώ αποκάλυψε πως ανταλλάσσει ερωτικές επιστολές με τη σύζυγό του.

Ο διάσημος ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «AARP» και μεταξύ αποκάλυψε πως εδώ και χρόνια έχει εκπαιδευτεί στη ραπτική και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιδιορθώσει ρούχα των παιδιών αλλά και φορέματα της γυναίκας τους.

 «Αν ήμασταν σε ένα νησί και έπρεπε να διαλέξετε κάποιον για να σας βοηθήσει να επιβιώσετε, θα διαλέγατε εμενα. Ρωτήστε όλους τους φίλους μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αποκάλυψε πως η πανδημία του κορονοϊού δεν σταμάτησε το πάθος του για τη σύνταξη επιστολών. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του ανταλλάσσουν επιστολές κάθε λίγους μήνες, μια παράδοση που δεν έχει σταματήσει κατά τη διάρκεια της κρίσης στην υγεία.«Ακόμα και στο lockdown, θα γράψω ένα γράμμα και θα το ”γλιστρήσω” κρυφά στο γραφείο της, ενώ εκείνη θα γράψει ένα γράμμα και θα το αφήσει κάτω από το μαξιλάρι μου».

 
 



Να θυμίσουμε πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε την γνωστή δικηγόρο το 2014 και μαζί έχουν αποκτήσει δίδυμα παιδάκια, την Έλλα και τον Αλεξάντερ. Αν και τα δημοσιεύματα τους θέλουν διαρκώς να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην σχέση τους και να επιθυμούν να βάλουν τέλος στον γάμο τους, οι δυο τους αποδεικνύουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και όπως όλα μαρτυρούν, ο έρωτάς τους παραμένει πολύ δυνατός.

Read More

And More