Ο George Clooney παραδέχεται για πρώτη φορά: “Ήμουν χάλια ως Batman”

O Μπάτμαν είναι σαν τον Τζέιμς Μποντ συνήθως περισσότερο από τον ίδιο τον ήρωα συζητιέται ο εκάστοτε ηθοποιό που καλείται να τον ενσαρκώσει. Και, όπως και στην περίπτωση του Μποντ, έχουν υπάρξει, καλοί, μέτριοι, αλλά και τραγικοί Μπάτμαν.

Τον τίτλο του πιο κακού από τους κακούς στο συγκεκριμένο ρόλο, διεκδικεί επάξια θα λέγαμε ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ηθοποιούς και αυτός δεν είναι άλλος από τον George Clooney με την ταινία «Batman & Robin» να θεωρείται από τις χειρότερες του είδους.

Ο γνωστός star του Hollywood ωστόσο φαίνεται πως έχει αποδεχθεί πλήρως αυτές τις αυστηρές κριτικές αφού παραδέχεται και μόνος του πως αυτή δεν ήταν και η καλύτερη υποκριτική του στιγμή.

Μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό GQ ο ηθοποιός όχι μόνο παραδέχτηκε πως ο ίδιος δεν ήταν καλός στον ρόλο του αλλά και πως αυτός ήταν ο λόγος που η ταινία “χαντακώθηκε”,

«Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μιλήσετε ειλικρινά για πράγματα είναι να συμπεριλάβετε τον εαυτό σας και τις αδυναμίες σας σε αυτά τα πράγματα. Όπως εγώ όταν λέω ότι το “Batman & Robin” ήταν μια κακή ταινία, πάντα εννοώ ότι “εγώ ήμουν κακός σε αυτήν”. Γιατί ήμουν ο πρωταγωνιστής. Γιατί επίσης αυτή η προσέγγιση σού δίνει την δυνατότητα πεις “αφού μπορώ να πω πως ήμουν χάλια, μπορώ επίσης να πω ότι κανένα από τα υπόλοιπα στοιχεία δεν λειτούργησαν”, Καταλάβατε; Ατάκες όπως “ακίνητος Freeze (freeze Freeze)”», είπε χαρακτηριστικά ο Κλούνεϊ.

Read More

And More