Ο Α. Ρέμος στην αποκάλυψη του ”Γεια σου, Αθήνα!”

Κορυφώθηκαν σήμερα Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα οι εκδηλώσεις του “Γειά σου Αθήνα”. Μετά από τέσσερεις ημέρες γεμάτες ενθουσιασμό και εκπλήξεις, με το κοινό, εκατοντάδες ανθρώπους της διπλανής πόρτας αλλά και δημοφιλείς καλλιτέχνες, να συρρέουν στο περίπτερο του “Γεια σου Αθήνα” και να αυτοσυστήνονται, στέλνοντας παράλληλα τα πιο θερμά, γεμάτα αισιοδοξία και χιούμορ μηνύματά τους για την πόλη, ήρθε η ώρα να μάθεις ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά.

Σήμερα το μεσημέρι στις 2 η ώρα ακριβώς και στο πλαίσια ειδικής εκδήλωσης στην οποία ήταν όλος ο κόσμος καλεσμένος έγινε η μεγάλη αποκάλυψη. Μέσα σε γιορταστικό κλίμα και παρουσία ιδιαίτερα δημοφιλούς καλλιτέχνη μάθαμε ποιος μας υπόσχεται ένα νέο τρόπο επικοινωνίας και ξαναζήσαμε τις καλύτερες στιγμές των τεσσάρων ημερών που περάσαμε όλοι μαζί, εκεί, στο περίπτερο του “Γεια σου Αθήνα” στην πλατεία Συντάγματος.

Πίσω λοιπόν, από την εκδήλωση αυτή κρύβεται η εταιρεία cyta.gr. Εκεί βρέθηκε και ο Αντώνης Ρέμος!

Δες φωτογραφίες:

Στο περίπτερο του “Γεια σου Αθήνα” βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο γνωστός ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης που έκανε τη δική του ξεχωριστή δήλωση.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στο “Γεια σου Αθήνα”!

Read More

And More