O Adam Levine δέχτηκε “επίθεση” on stage από θαυμάστρια! Βίντεο

Ο Adam Levine καταφέρνει πάντα να κάνει εκρηκτικά live με τους Maroon 5. Κάποιες φορές γίνονται αντικείμενο συζήτησης χωρίς καν να το προσπαθήσει αφού συμβαίνουν απίστευτα περιστατικά.

Πρόσφατα, είδαμε σε ένα από αυτά να του φεύγει ένα μικρόφωνο στο κεφάλι θαυμάστριας(δες εδώ). Εκείνη βέβαια το εξέλαβε σαν όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα αφού ο frontamn του συγκροτήματος είναι κι ένας από τους πιο σέξι άντρες του πλανήτη!

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλά κορίτσια κάνουν σαν τρελά στα live του. Ένα από αυτά ήταν και η νεαρή που όρμηξε πάνω στον 36χρονο τραγουδιστή στο Calif. Κανονική επίθεση! Ο Adam κατάφερε να χειριστεί την κατάσταση με απόλυτη ψυχραιμία αφού την πήρε αγκαλιά για να ηρεμήσει μέχρι που ήρθε η ασφάλεια.

Μόλις την χαιρέτησε αποκάλυψε στο κοινό ότι του έκοψε το αυτί με το νύχι της σχολιάζοντας: “Είναι περίεργο να είσαι μέσα στη στιγμή και τη μαγεία του τραγουδιού, να τραγουδάς έχοντας τα μάτια σου κλειστά και να ζεις αυτήν την υπέροχη στιγμή και από το πουθενά να έχεις κάποιον επάνω στο πρόσωπό σου. Τρομακτικό!”

Read More

And More