Ο αδελφός του Πάνου Ζάρλα ξεσπά – «Θέλετε να με δείτε να πενθώ, όχι δε θα το κάνω»

Βαρύ είναι το πένθος που βιώνει η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα από την ώρα που ενημερώθηκε πώς ο 28χρονος άφησε την τελευταία που πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου. Η μηχανή του προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Οι Αρχές από εκείνη τη στιγμή ερευνούν τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο, ενώ τα βίντεο που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας δείχνουν την τρελή πορεία της μηχανής του άτυχου 28χρονου χωρίς όμως να είναι ευδιάκριτο τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μοιραία στιγμή.

Η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, αλλά και άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Το Σάββατο, ο αδελφός του, Αλέξανδρος Καλλιπολίτης, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, οι οποίες δε σχετίζονταν με το τραγικό γεγονός και αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι followers του να τον ειρωνευτούν και να του “επιτεθούν”.

Άμεσα, λοιπόν, ο Αλέξανδρος διέγραψε τις συγκεκριμένες αναρτήσεις και επανήλθε διαδικτυακά με μια απάντηση που έκλεισε στόματα. «Το γεγονός ότι ανέβασα κάποιες φωτογραφίες σήμερα στο Instagram δε σημαίνει ότι δεν με ενδιαφέρει ο θάνατος του αδερφού μου. Τον Πάνο τον αγαπούσα, τον αγαπάω και θα τον αγαπάω για πάντα. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και μου έχει σταθεί και με έχει βοηθήσει σε άπειρες καταστάσεις της ζωής μου… Και επειδή εσείς θέλετε να με δείτε να πενθώ, όχι δε θα το κάνω. Ο Πάνος ήταν από τους πιο χαρούμενους και ορεξάτους ανθρώπους που ήξερα, δεν θα ήθελε να με βλέπει να πενθώ! Και σας πληροφορώ πως είναι υπερήφανος που το αντιμετωπίζω έτσι» έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται, ο Αλέξανδρος Καλλιπολίτης έχει επιλέξει να βιώσει διαφορετικά το πένθος για τον θάνατο του αδερφού του.

Read More

And More