Ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη εξομολογείται: “Ήμουν ο πρώτος που έμαθε για την εγκυμοσύνη, το προσπαθούσαν καιρό” (video)

Το πρωί της Πέμπτης μέσω μιας πολύ τρυφερής και γλυκιάς ανάρτησης η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως είναι έγκυος στα πρώτα της παιδάκια ενώ και ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους αποκαλύπτοντας πως περιμένουν δίδυμα.

Όπως είναι φυσιολογικό η είδηση αυτή γέμισε χαρά όχι μόνο το ζευγάρι (Δες εδώ τι δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο TLIFE) αλλά και όλα το κοντινά τους πρόσωπα και τις οικογένειές τους.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι και ο αδερφός του παρουσιαστή, Παναγιώτης Τανιμανίδης που είναι και ο πρώτος που έμαθε τα ευχάριστα μιας και είναι ο γυναικολόγος της Χριστίνας Μπόμπα. Μιλώντας ό ίδιος το πρωί της Παρασκευής στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” δεν έκρυψε τη χαρά του και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Χριστίνα βρίσκεται στο πρώτο τρίμηνο της κύησής της.

“Σαν αδερφός του Σάκη έβλεπα πόσο θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους τα παιδιά και σαν γυναικολόγος της Χριστίνας που την παρακολουθώ ήμουν ο πρώτος που έμαθα τα νέα. Μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους.. Τα πρώτα μωρά της οικογένειας. Οι γονείς μας όπως και της Χριστίνας θα γίνουν για πρώτη φορά παππούδες, ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή. Είναι στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, είναι αρχή ακόμα αλλά είναι μια πολύ καλή εγκυμοσύνη, πολύ φυσιολογική. Το προσπαθούσαν αρκετό καιρό αλλά με τα ταξίδια, τις υποχρεώσεις είναι άλλο να το θέλεις και άλλο να είσαι πραγματικά εκεί” είπε.

Όσο για το αν τα δυο μωράκια είναι αποτέλεσμα μιας φυσιολογικής κύησης ή αν χρειάστηκε να δοκιμάσουν τη μέθοδο της εξωσωματικής ο Παναγιώτης Τανιμανίδης αρκέστηκε να πει: “Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι η επιθυμία που είχαν τα παιδιά τόσο καιρό έγινε πραγματικότητα. Πολλά παιδιά όταν βλέπουν ότι αυτό που επιθυμούν δεν έρχεται και παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο αγχώνονται και απογοητεύονται, δε χρειάζεται” και λίγο μετά συνέχισε, “Δεν έχουμε γονίδια διδύμων. Σίγουρα υπάρχει μια κληρονομικότητα που αυξάνει τις πιθανότητες αλλά καμιά φορά είναι και τυχαίο γεγονός”.

Δες στο παρακάτω απόσπασμα όλα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Τανιμανίδης.

Read More

And More