Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε πως ζήλευε την Ευγενία!

Για την Ευγενία Μανωλίδου, την περσινή συμμετοχή της στο “Dancing with the stars” και τη νέα της εκπομπή μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο ίδιος αποκάλυψε πως είχε ζηλέψει πολύ τη γυναίκα του και δήλωσε πως συνεχίζει να είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της.

“Πέρυσι ζήλεψα πάρα πολύ την Ευγενία με αυτό που έκανε στο Dancing. Ζήλεψα αφόρητα! Αλλά η Ευγενία είχε φροντίσει να μου το κάνει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο”, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην “Πρωινή Μελέτη”, εξηγώντας πως ο χορός δημιουργεί ερωτικούς συνειρμούς, αλλά τελικά η γυναίκα του φρόντισε για να μην αισθανθεί ο ίδιος άσχημα.
Ακόμη, ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι είναι πολύ μεγάλος τηλεοπτικός θαυμαστής της Ευγενίας και προτιμά τα περισσότερα σχόλιά του να της τα εκφράζει κατ’ ιδίαν και όχι δημόσια.
Ενώ, σε ό,τι αφορά τα ποσοστά τηλεθέασης του “Dancing with the stars daily”, είπε: “Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Αλλά θα τον βρουν το δρόμο τους και η Ευγενία και οι υπόλοιποι στον Ant1. Αν είσαι ο εαυτός σου – και η Ευγενία είναι ο εαυτός της – η επιτυχία θα έλθει. Όχι ότι στα προηγούμενα δεν ήταν ο εαυτός της, απλά ήταν πιο διεκπεραιωτικός ο ρόλος της. Το “Dancing with the stars daily” είναι κάτι πιο προσωπικό”.
Τέλος, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. μίλησε για τον Λάκη Λαζόπουλο και το “Τσαντίρι” και δήλωσε πως αν τον καλούσε στην εκπομπή θα πήγαινε ακόμη και με… ελικόπτερο!

Read More

And More