Ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης γίνεται ο μουσικός παραγωγός σου!

Η Amita Motion συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά, με ακόμα ένα πρωτοποριακό δημιουργικό project που θα μας παρασύρει στους πιο δυνατούς μουσικούς ρυθμούς: το Amita Motion Positive Group! Πέντε δημοφιλείς καλλιτέχνες εμπνέονται από τη μουσική αγορά, αναζητούν νέα ταλέντα και αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν αντίστοιχα πέντε ξεχωριστά μουσικά projects με τελικό στόχο την ανάδειξη ενός νέου καλλιτέχνη ή συγκροτήματος.

Οι Μeλisses, οι Playmen, ο Stan, οι Vegas και o Μηδενιστής μπορούν να γίνουν οι δικοί σου μουσικοί παραγωγοί και σου δίνουν την ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο σου στη μουσική και να μπεις στο δικό τους Positive Group! Κάνε like στη σελίδα της Amita Motion στο Facebook www.facebook.com/amitamotion και δείξε το ταλέντο σου στο τραγούδι, στη σύνθεση, στο στίχο ή σε κάποιο μουσικό όργανο… Εάν καταφέρεις και κερδίσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη, τότε εκείνος ως αποκλειστικός μουσικός παραγωγός σου θα προετοιμάσει εσένα ή το συγκρότημα σου για να αναδείξει το ταλέντο σας μέσα από μία μοναδική εμπειρία που περιλαμβάνει όλα τα στάδια της επαγγελματικής διαδικασίας στη μουσική βιομηχανία: μαζί θα δημιουργήσετε το πρώτο σας single και video clip του τραγουδιού, την πρώτη σας επαγγελματική φωτογράφιση, live web concert και θα ακολουθήσετε το πλάνο προώθησης του τραγουδιού, με τελικό στόχο να το παρουσιάσετε στο κοινό.

Η Amita Motion δίνει επίσης το δικαίωμα ενεργής συμμετοχής ακόμα και σε όσους δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο μουσικό ταλέντο, προσφέροντας τους το προνόμιο της κρίσης: ως fan καθορίζεις την πορεία του αγαπημένου σου positive group στηρίζοντάς το στα social media και λαμβάνοντας μέρος στις αποφάσεις του μουσικού παραγωγού του, με δικό σου στόχο να μαζέψεις όσα περισσότερα positive points μπορείς!

Νικητήριο Positive Group θα αναδειχτεί εκείνο που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τους περισσότερους fans και τη θετική απόφαση της κριτικής επιτροπής και θα κερδίσει την παραγωγή και προώθηση cd single καθώς και το video clip του. Επιπλέον, θα έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί ζωντανά στη συναυλία-θεσμό της Ημέρας Θετικής Ενέργειας που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο! Νικητής fan του διαγωνισμού θα αναδειχτεί εκείνος που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα περισσότερα positive points και θα κερδίσει εξάμηνο συμβόλαιο εργασίας στην ομάδα παραγωγής και προώθησης του νικητήριου Positive Group που ο ίδιος ανέδειξε!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς θα συμμετέχει δημιουργικά σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας του Amita Motion Positive Group, συμβάλλοντας με τη θετική του έμπνευση και ενέργεια.

Μάθετε περισσότερα για το Amita Motion Positive Group στο www.facebook.com/amitamotion και κάντε follow της Amita Motion στο twitter στο twitter.com/amitamotion για να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις και να μπείτε στο ρυθμό τις πιο θετικής ενέργειας!

Read More

And More