Ο… Αι-Λάκης της Κάντζας επιστρέφει απόψε για να μας πει “καλό καλοκαίρι”! Ποιοι θα είναι οι σπέσιαλ καλεσμένοι του ;

Μετά την περιπλάνησή του σε όλη την Ευρώπη, ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και όπως ήταν αναμενόμενο, επέστρεψε και στον Alpha. Ετσι, απόψε μετά από περίπου ενάμισι μήνα απουσίας, ξανά “χτυπά” με ένα σπέσιαλ “Τσαντίρι”, με το οποίο και θα μας ευχηθεί “καλό καλοκαίρι”, μιας και πρόκειται για το τελευταίο “Τσαντίρι” της σεζόν !

Ετσι ,λοιπόν, ετοιμαστείτε να γίνει για ακόμα μία φορά της… Τρίτης ! Οπως ίσως φαντάζεστε, το τελευταίο “Τσαντίρι” της τηλεοπτικής χρονιάς 2011-2012 θα έχει εντελώς… προεκλογικό χαρακτήρα με την βιτριολική σάτιρα του Λάκη να καυτηριάζει τους πάντες και τα πάντα.

Εννοείται δε, πως σε ένα από τα θέματα που αναμένεται να σταθεί τα μάλλα, είναι το περιστατικό ανάμεσα σε Κασιδιάρη, Κανέλλη και Δούρου ! Το “Τσαντίρι” θα χορέψει σε εντελώς προεκλογικούς ρυθμούς και σε αυτό τον χορό ο… Αι-Λάκης της Κάντζας δεν πρόκειται να είναι μόνος του !

Τι εννοώ μ ΄αυτό; Τελευταίο “Τσαντίρι” χωρίς εκπλήξεις γίνεται ; Δεν γίνεται… Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο Λάκης θα έχει στο πλευρό του φυσικά την πιστή του φίλη Χρύσα Ρώπα, οπως επίσης και τον Αντώνη Καφετζόπουλο, αλλά και τον Κώστα Κόκλα !

Για περισσότερα, η συνέχεια επί της οθόνης, απόψε στις 9.00 μ.μ. στον Alpha !!!

Read More

And More