Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης βάπτισε την κόρη του! Και το όνομα αυτής… Αλίκη – Φωτογραφίες

Το πρώτο κορίτσι στην οικογένεια Βουγιουκλάκη ήρθε στη ζωή στις 15 Φεβρουαρίου του 2019 και χάρισε αμέτρητα χαμόγελα στην οικογένεια της αείμνηστης ηθοποιού! Το απόγευμα της Κυριακής, ο ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιος και η σύζυγός του, Κατερίνα, βάπτισαν την μονάκριβη κορούλα τους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

Οι προσκεκλημένοι του μυστηρίου είχαν την χαρά να ακούσουν από τα χείλη του ιερέα ότι η μικρή θα πάρει το όνομα Αλίκη! 23 χρόνια μετά το θάνατο της μεγάλης ηθοποιού Αλίκης Βουγιουκλάκη, που άφησε το στίγμα της στο θέατρο και εξακολουθεί να μεγαλώνει γενιές και γενιές, ήρθε στη ζωή η… νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη. Νονοί της μικρής είναι οι επιστήθιοι φίλοι των γονιών της, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Δημήτρης Κιούσης και Χριστιάνα Παπαγεωργάκη.

Το θέμα της βάπτισης είναι η λίμνη των κύκλων, αφού τόσο στην είσοδο της εκκλησίας όσο και στον μπουφέ υπήρχαν κύκνοι και μπαλαρίνες σε άσπρο και ροζ χρώμα. Οι συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας έφτασαν στην εκκλησία λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, προκειμένου να είναι μάρτυρες του μυστηρίου.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο μυστήριο και απαθανάτισε όσους έδωσαν το παρών!

Δες φωτογραφίες:

Αιμίλιος και Κατερίνα Βουγιουκλάκη μαζί με την μικρή Αλίκη

Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, Αντώνης Σαμαράς

Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, Αντώνης Σαμαράς

Άριελ Κωνσταντινίδη

Γιάννης Ζουγανέλης

Ελένη Ροδά, Άννα Φόνσου

Ο αδερφός της Αλίκης, Τάκης Βουγιουκλάκης μαζί με την σύζυγό του και ηθοποιό Έφη Πίκουλα

Αντώνης Βουγιουκλάκης, Αντώνης Σαμαράς

Μπέσσυ Αργυράκη

Φανή Πετραλιά

Κώστας Πρέκας, Μαίρη Βιντιάδου

Δημήτρης Γιώτης

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More