Ο Ακης επιστρέφει απόψε στο “Master Chef”! Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ…

Την πόρτα του “Master Chef” ανοίγει και πάλι απόψε ο Ακης Πετρετζίκης. Ο πρώτος Ελληνας “Master Chef” θα βρεθεί ξανά δίπλα στον Λευτέρη Λαζάρου, τον Γιάννη Λουκάκο και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, αυτή την φορά ,όμως, δεν θα καρδιοχτυπά, μιας και δεν πρόκειται ο ίδιος να κριθεί.

Ο Ακης επισκέπτεται το “Master Chef” αυτή την φορά για να κρίνει… Για να κρίνει μαζί και με κάποιους άλλους παίκτες από την πρώτη τηλεοπτική έκδοση του παιχνιδιού, τα νέα κουζινο-φυντάνια του Μεγάλου Καναλιού.

Μάλιστα, εμείς εδώ στο “TLIFE” φροντίσαμε να σας εξασφαλίσουμε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ αυτής της επίσκεψης, όπως επίσης και να πάρουμε και κάποιες δηλώσεις του γοητευτικού chef.

Τι μας είπε ,λοιπόν, ο Ακης;

“Η αλήθεια είναι πως αισθάνθηκα περίεργα που βρέθηκα και πάλι στο πλατό του “Master Chef”. Ενιωσα για κάποια λεπτά να αισθάνομαι την ίδια ένταση, την ίδια αγωνία, το ίδιο καρδιοχτύπι που ένιωσα πέρσι. Χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ ξανά τόσο με την κριτική επιτροπή, όσο και με όλους τους υπόλοιπους συντελεστές της παραγωγής.”

-Και; Εμαθα πως έκρινες τους παίκτες… Ποια είναι η γνώμη σου;
-Θετική, θετικότατη… Εντόπισα πολλά παιδιά που πραγματικά το ΄χουν το ταλέντο και το ταμπεραμέντο που χρειάζεται για να κάνουν καριέρα στην κουζίνα.

-Την Μαίρη Συνατσάκη πως την βρήκες;
-Τέλεια, γιατί κατάφερε πάνω απ ΄όλα να είναι η Μαίρη, να είναι ο εαυτός της στο “Master Chef” και να του δώσει την δική της ξεχωριστή πινελιά. Αλλωστε, ως γνωστόν η Μαίρη είναι και… δινή μαγείρισσα, οπότε όλο αυτό το έζησε με το 100% των δυνάμεών της. Και η Μαίρη και ο Μύρωνας (Στρατής) λατρεύουν τις γεύσεις και το καλό φαγητό.

-Μετά το “Master Chef” άνοιξαν ακόμα περισσότερες πόρτες στο δρόμο σου, ήρθε το “Πρωινό Μou”, ήρθε το γαλλικό εστιατόριο το οποίο διευθύνεις, ήρθε το site σου “oisyntagesmou.gr” και πολλά-πολλά πράγματα ακόμη… Νιώθεις δικαιωμένος που αποφάσισες να πάρεις μέρος στο συγκεκριμένο τηλε-παιχνίδι;
– Αρχικά δεν το ένιωθα τόσο έντονα, όμως, όσο περνάει ο καιρός η αλήθεια είναι πως νιώθω όλο και πιο δικαιωμένος.

Τι θα δούμε απόψε :

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους διαγωνιζόμενους, οι παλιοί παίχτες του Masterchef δίνουν ξανά το παρόν στην Κουζίνα που έζησαν έντονες στιγμές. Αυτή τη φορά όμως, έρχονται ως κριτές! Δοκιμάζουν και αξιολογήσουν τις δημιουργίες της Κόκκινης και Μπλε ομάδας! Πόσο αυστηροί και απαιτητικοί είναι οι κριτές; Η αναζήτηση για τον επόμενο Έλληνα MasterChef συνεχίζεται!

Read More

And More