Ο Αλ. Κούγιας για την πρώην σύζυγο του φερόμενου ως εγκέφαλου της Μαφίας της Θεσσαλονίκης

O γνωστός ποινοικολόγος Αλέξης Κούγιας μιλάει στο TLIFE για την πρώην σύζυγο του φερόμενου ως εγκεφάλου της μαφίας της Θεσσαλονίκης Κατερίνα Βασιλάκου και διευκρινίζει ότι παρά τα όσα έγραψε μερίδα του τύπου η πελάτισσά του δεν έχει καμμια σχέση με τον κ. Καραμπέρη και το περιβάλλον του εδώ και 9 χρόνια!

Διάβασε τη συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση στο TLIFE:

“H κ. Βασιλάκου ένιωσε την ανάγκη να δημοσιοποιήσει την κατάσταση στην οποία βιώνει. Όταν συνελήφθησαν τα μέλη αυτής της οργάνωσης που κατά την αστυνομία και τις αρχές έχουν διαπράξει αυτή την πολυ μεγάλη σειρά κακουργημάτων. Δημιουργήθηκε ένας πολύ μεγάλος θόρυβος τόσο στον γραπτό τύπο όσο και στον ηλεκτρονικό γύρω από την προσωπικότητα της πρώην συζύγου του κυρίου Καραμπέρη της Κατερίνας Βασιλάκου με ανεξήγητη αιτία. Η μοναδική λογική αιτία που μπορεί να δοθεί είναι ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα εμφανίσημη κυρία η οποία εδώ και και 9 χρόνια δεν έχει καμία σχέση με τον κύριο Καραμπέρη ουτέ με το περιβάλλον του. Από το 2003 και μέχρι σήμερα 9 χρόνια δεν έχει ασχοληθεί ποτέ ούτε με την προσωπικότητα Καραμπέρη ούτε ο Καραμπέρης με τη δική της προσωπικότητα, ούτε με τις επιχειρήσεις του ούτε με τις νόμιμες η παρόνομες δραστηριότητες του αν υπάρχουν τέτοιες. Ήταν εντυπωσιακό το γεγονός ότι ένα θέμα στην εφημερίδα σε δυο Σαββατοκύριακα δημοσιοποιήθηκαν τετρασέλιδα που να αφορούν την προσωπική ζωή με φωτογραφίες προσωπικές και είναι ανεξήγητο πως βρέθηκαν, δίπλα σε πολιτικά πρόσωπα το ίδιο και σε ένα περιοδικό ποικίλης ύλης όπως είναι που αφιέρωσε 4 δελίδες για την προσωπικοτήτα της. Αλλά και στο σύνολο των sites που υπάρχουν στο διαδίκτυο υπήρξαν φωτογραφίες και αναφορές.

“Είναι αλήθεια ότι η κυρία αυτή που είναι ιδιαίτερα ειλικρινής κράτησε αποστάσεις από τη συνέντευξη που έδωσε τόσο στην κυρία Στεφανίδου όσο και από την συνέντευξη που έδωσε στο δικό σας site. Είναι γεγονός ότι το δικό σας site αλλά και η εκπομπή της Κυρίας Στεφανίδου την σεβάστηκαν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Το μόνο ότι μετά τη συνένετευξη υπήρξαν αναρτήσεις φωτογραφιών τις οποίες η ίδια δεν είχε δώσει εντολή να αναρτηθούν, αλλά πληροφορήθηκα ότι πολύ γρήγορα εξαφανίστηκαν. Όποτε δεν αφορά τοσο πολύ ούτε την τηλεοπτική εκπομπή της Κυρίας Στεφανίδου αλλά ουτέ το site το δελτίο τύπου. Είναι γεγονός όμως ότι δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα στην κυρία Βασιλάκου γιατί υπήρχαν αναφορές στις οποίες η ίδια δεν έκανε που αφορούσαν τις δραστηριότητες του πρώην συζύγου της. Και πτυχές της προσωπικής τους ζωής αυτό δεν το επιθυμούσε γι΄αυτό το λόγο και στο δελτίο τύπου απο το γραφείο μου φαίνεται καθαρά τι είναι αυτό την οποιά την ενόχλησε και τι είναι αυτό που δεν θέλει να παραδεχτεί στο μέλλον.”

Στην υπόθεση Καραμπέρη τα πράγματα είναι πολύ πιο διογκωμένα από ότι είναι στην πραγματικότητα. Στην Θεσσαλονίκη από το Πάσχα και μετά η ασφάλεια της Θεσσαλονίκης και ειδικά κάποιοι αξιωματικοί στα πλαίσια της υγιούς φιλοδοξίας να εξελιχθούν διόγκωσαν κάποιες υποθέσεις υπέρ το δέον. Μια τέτοια ήταν του Σαμαδάρη που έγινε ανήμερα το Πάσχα του 2011. Η δεύτερη η οποία είχε προαναγγελθεί και είχε αφετηρία τα ίδια πρόσωπα εμφανίζονται μεγαλοκακοποιοί με πολύ σοβαρές καταδίκες.

Οι βασικοί μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση Καραμπέρη είναι μεγαλοκακοποιοί, οι οποιοί ξαφνικά αποφάσισαν να ακολουθήσουν το δρόμο της ηθικής και του δικαίου και κανείς δεν ξέρει με τι είδους ανταλλάγματα λένε αυτά τα οποία λέγουν. Υπάρχουν βέβαια κάποιες συνομιλίες οι οποιές είναι αξιολογισίμες. Αλλά από το σημείο να μιλάμε για τις μεγαλύτερες συμμορίες μέχρι που να παρουσιάζουμε κάποιους σαν αρχιμαφιόζους, οι οποιοί δεν είναι τυχαίοι άνθρωποι που ήρθαν από το πουθένα. Σε όλες τις περιπτώσεις οι εμφανιζόμενοι ως αρχηγοί είναι παραδοσιακά γόνοι πλουσίων οικογενειών της Θεσσαλονίκης. Και με μεγάλη δυναμική επιχειρηματική και πολιτική, τώρα αν είναι κρίσιμη στιγμή για να εμφανίσουμε ξαφνικά ιδιωτικές αρχές και κομμάτι των εισαγγελικών αρχών και της δικοιοσύνης σαν τους εξυγιαντές γιατί ξαφνικά κάποιοι αποφάσισαν να εξυγιάνουν την κοινωνία χωρίς να εξυγιάνουν αυτούς που πρέπει να εξυγιάνουν αυτό μπορεί να αποτελεί πρότυπο μιας κρεατομηχανής , μια ανθρωπομηχανής δηλαδή ανθρωποδιωκτών οι οποιοί στα πλαίσια του να δείξουμε ότι ξαφνικά αλλάζουμε την αστυνομία, τη δικαιοσύνη το κράτος. Και κάποιοι αθώοι να μπαίνουν στην φυλακή, έχω κάποιους κατηγορούμενους, έχω το υλικό της δικογραφίας και πραγματικά έχω πάρα πολλά να πω για αυτή την υπόθεση όταν καθήσει λίγο ο θόρυβος και πάρει το πραγματικό της μέγεθος.

Διάβασε ολόκληρο το δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ Χ. ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ως νομίμων εκπροσώπων της κυρίας Κατερίνας Βασιλάκου.

Η κυρία Κατερίνα Βασιλάκου, πρώην σύζυγος, από το έτος 2003, του επιχειρηματία Μάρκου Καραμπέρη, ο οποίος πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε, ότι έχει συμμετοχή, όπως ισχυρίζονται οι Αστυνομικές Αρχές, εις το γνωστό κύκλωμα το οποίο έδρασε στην Θεσσαλονίκη, μας ζήτησε να αναλάβουμε την δικαστική και εξώδικο προστασία της, διότι αμέσως μετά την σύλληψη του Μάρκου Καραμπέρη ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ, ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΙΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΤΟΣΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CIAO) ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (Tlife, newsit.gr, zougla.gr, bloglines.gr pulse.gr, inews.gr, omg.yahoo.com, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΕΚΠΟΜΠΗ «ΜΙΛΑ» ΚΥΡΙΑΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ).
Η κυρία Κατερίνα Βασιλάκου γόνος γνωστής οικογενείας γιατρών της Θεσσαλονίκης, ελάχιστα απ’ όσα δημοσιοποιήθηκαν έχει η ίδια δηλώσει και ουδέποτε δήλωσε το παραμικρό το οποίο αφορά την προσωπικότητα και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του πρώην συζύγου της και έκπληκτη διαπίστωσε ότι τόσο οι υπεύθυνοι της εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (Αντώνης Στρόϊτερ, Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα) όσο και η κυρία Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της και στο blog της παρουσίασαν εντελώς διαφορετικές συνεντεύξεις χρησιμοποιώντας και προστατευόμενο από το Νόμο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων φωτογραφικό και τηλεοπτικό υλικό.
Η κυρία Κατερίνα Βασιλάκου δεν επιθυμεί καμία δικαστική διένεξη και το μόνο το οποίο ζητεί είναι η δημοσιοποίηση του παρόντος σε όλα τα ως άνω Μέσα Ενημερώσεως και την από αυτή την στιγμή εξαφάνιση από όλα τα ως άνω Μέσα Ενημερώσεως όλου του φωτογραφικού υλικού και την μη αναφορά έστω και του ονόματος της σχετικώς τόσο με την υπόθεση του Μάρκου Καραμπέρη και των άλλων κατηγορουμένων όσο και για οποιοδήποτε άλλο λόγο.
Η κυρία Κατερίνα Βασιλάκου είναι βεβαία ότι η παρούσα δήλωση της θα γίνει σεβαστή από όλους όσους αναφέρονται ανωτέρω και δεν θα καταστεί αναγκαία η προσφυγή της στα Δικαστήρια.

ΑΘΗΝΑ 3/2/2012

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Read More

And More