Ο “Αλέκος” και η “Σωσώ” από τα Εγκλήματα ξανασμίγουν είκοσι χρόνια μετά! Φωτογραφία

Μπορεί να μην ήταν ένα από τα πιο… αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής μυθοπλασίας, αλλά σίγουρα αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό! Ο λόγος για τον Κώστα Κόκλα και την Καίτη Κωνσταντίνου, οι οποίοι είκοσι χρόνια μετά τους ρόλους τους ως “Αλέκος” και “Σωσώ” αντίστοιχα στα “Εγκλήματα” πρόκειται να συνεργαστούν ξανά.

Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά των Ρήγα-Αποστόλου στην ΕΡΤ με τίτλο «Τούρτα της μαμάς». Με αφορμή τα γυρίσματα που έχουν ξεκινήσει, ο Κώστας Κόκλας δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία του με την Καίτη Κωνσταντίνου… σαν να μην πέρασε μια μέρα!

“20 χρόνια μετά… λίγες ρυτίδες “έκφρασης” και γεμάτες τις καρδιές αγάπη και ευγνωμοσύνη που ξανασμίξαμε…” έγραψε στη λεζάντα ο γνωστός ηθοποιός.

Ευρηματικό σενάριο, ανατρεπτικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις, δηκτικό χιούμορ και εξαιρετικό καστ ηθοποιών είναι μερικά από τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης… συνταγής για την «Τούρτα της μαμάς», τη νέα οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ, σε σενάριο – σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, που θα απολαμβάνουν οι τηλεθεατές τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Read More

And More