O Άλεξ Καββαδίας έχει το πιο περίεργο instagram που έχεις δει και εξηγεί στο TLIFE γιατί! [pics]

Τον γνωρίσαμε ως τραγουδιστή των Matisse και σήμα κατατεθέν του είναι οι ξανθιές μπούκλες του! Γεννήθηκε στην Αυστραλία από Έλληνες γονείς και το 1999 ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και από τότε έμεινε εδώ για πάντα.

Αυτό τον καιρό ετοιμάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Abnormal” και στο κλιπ θα πρωταγωνιστεί μαζί του, η Δήμητρα Ματσούκα!

Ο Άλεξ Καββαδίας αγαπάει την Αθήνα, τον David Bowie, τη μόδα τη μουσική και το … street art! Εντοπίσαμε το Instagram του και είναι το πιο ιδιαίτερο προφίλ που έχεις δει… Σε όλες τις φωτογραφίες είναι ο Άλεξ που γίνεται αρμονικά … ένα με τις ζωγραφιές στους τοίχους! Και αμέσως μας γεννήθηκε η απορία… Πού τα βρίσκει όλα αυτά τα grafities;

Το TLIFE τον ρώτησε πώς ξεκίνησε η ιδέα του και πώς προχώρησε…

-To instagram σου είναι πραγματικά ένα “έργο τέχνης” αφού όλες οι φωτογραφίες που δημοσιεύεις είναι με φόντο …grafities

Λατρεύω την τέχνη αυτή. Είναι έργα τέχνης στο δρόμο. Για όλους. Αποκτά χρώμα η πόλη και πάρα να το φωτογραφίσω απλά, αποφάσισα να μπαίνω κι εγώ μέσα σ αυτό. Να γίνομαι κομμάτι του. Κάτι σαν art on art.

-Πως ξεκίνησε αυτή η ιδέα;

Κάνοντας βόλτες στο κέντρο της Αθήνας. Πολλές φορές συναντάω τους ίδιους τους καλλιτέχνες εν ώρα δράσης. Γνωριζόμαστε από κοντά και τις περισσότερες φορές ξέρουν ήδη για μένα και τα streetarts.Είναι πολύ όμορφο, και για μένα είναι μαγικό να γνωρίζω τον δημιουργό πίσω από το έργο.

-Που βρίσκεις όλα αυτά τα γκραφιτις;

Μπορεί να περνάω από κάπου για δουλειά και να τα δω ή να τα εντοπίσω μέσω διαδικτύου, έτσι ο χρόνος του location είναι απροσδιόριστος.

Θα το συνεχίσεις;

Σίγουρα! Υπάρχουν άνθρωποι που μου εκμυστηρεύονται πόσο μπορεί να τους φτιάξει τη μέρα μια φωτό μου με streetart! Είναι σημαντικό για μένα να μεταδίδω τη χαρά που νιώθω ο ίδιος! Όσο περνάει ο καιρός αγαπώ όλο και πιο πολύ αυτή τη διαδικασία. Όσο συνεχίζουν “τα παιδιά να ζωγραφίζουν στους τοίχους” , θα είμαι εκεί!

Read More

And More