Ο Αλέξης Κωστάλας… Χ2 του χρόνου στον ΑΝΤ1 ;

Ο Αλέξης Κωστάλας… Χ2 του χρόνου στον ΑΝΤ1 ; | tlife.gr

Ηταν να μην πάρει τον αέρα της ιδιωτικής τηλεόρασης, τώρα που βγήκε και έκλεψε την παράσταση κάνοντας τηλεοπτικό παιχνίδι και σε ένα από τα μεγαλύτερα, ιδιωτικά κανάλια της χώρας; Ποιος τον πιάνει ! Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για τον γλυκύτατο Αλέξη Κωστάλα.

Γιατί η αλήθεια είναι, πως όντως ο Αλέξης Κωστάλας είναι από τα άτομα εκείνα που έκλεψαν την παράσταση, στο «Dancing with the stars» και φέτος, αλλά και πέρσι και μάλιστα θεωρήθηκε από πολλούς μεγάλη επιτυχία των Αντεννικών που έπεισαν τον γνωστό εκφωνητή και σχολιαστή να μπλεχτεί στα δίχτυα της ιδιωτικής τηλεόρασης, της προβολής και του ανταγωνισμού.

Ετσι ,λοιπόν, οι Αντεννικοί βλέποντας την επιτυχία που σημείωσε η συνεργασία τους με τον Αλέξη Κωστάλα στο «Dancing», τώρα τον πιέζουν έντονα, προκειμένου να τον κάνουν και πάλι να τους πει το «ναι», συμμετέχοντας σε ένα από τα νέα πρότζεκτ που έχουν στα σκαριά.

Οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου, έχουν κάνει πρόταση στον Αλέξη Κωστάλα, να καθίσει σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του «Dance on ice» ! Βλέπετε η εμπειρία που έχει ο Αλέξης Κωστάλας στο πατινάζ είναι τόσο μεγάλη, που η παρουσία του κρίνεται κάτι παραπάνω από πολύτιμη σε αυτή την έκδοση του «Dancing», που θα ανεβάσει πάνω στα… παγοπέδιλα τους εγχώριους σελέμπριτις !

Εννοείται φυσικά πως αν ο Αλέλης Κωστάλας πει το «ναι» στο «Dance on ice», που θα βγει από Νοέμβρη, αργότερα θα τον δούμε και στο «Dancing with the stars 3», που έχει προγραμματιστεί για Μάρτη. Ετσι, θα έχουμε διπλό… τηλεοπτικό χτύπημα του Αλέξη Κωστάλα στους δέκτες μας, κατά την διάρκεια της σεζόν 2011-2012.

READ more