Ο Alpha στηρίζει με… πάθος τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την πρώτη του κινηματογραφική πρόταση !

Μετά την μικρή οθόνη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έβαλε στόχο να κατακτήσει και την μεγάλη και μάλιστα; Εχει ιδιαίτερη αγωνία γι ΄αυτό το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα ! Ο γνωστός δημιουργός και ηθοποιός, αφού κέρδισε πρώτα το στοίχημα της επιτυχίας στην τηλεόραση, περνά και στον κινηματογράφο, παρουσιάζοντάς μας σε λίγες ημέρες την πρώτη του ταινία, η οποία θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες με τον τίτλο , “Αν…” !

Σε αυτή την προσπάθειά του ,λοιπόν, έχει δίπλα του τον Alpha που ανέλαβε την χορηγία της ταινίας και όπως καταλαβαίνετε το κανάλι της Κάντζας ετοιμάζεται με… πάθος να στηρίξει αυτό το νέο βήμα του Χριστόφορου! Πως ; Μα φυσικά μεταδίδοντας το making off της ταινίας, αφιερώματα, ενώ από τις εκπομπές του καναλιού θα περάσουν καλεσμένοι σχεδόν όλοι οι συντελεστές.

Και για του λόγου το αληθές ; Σας παρουσιάζω και την επίσημη ανακοίνωση που μας έστειλε ο Alpha, πριν από λίγα λεπτά !


“… Ο Αlpha είναι συμπαραγωγός στην πρώτη κινηματογραφική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Αν…, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Νοεμβρίου, από την Village.

Πόσο μπορεί μια στιγμιαία απόφασή μας να καθορίσει όλη μας τη ζωή; Μπορεί ο έρωτας να είναι το αντίδοτο στην εποχή της κρίσης και των μεγάλων αλλαγών; Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, επιχειρεί να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από μια τριπλή ιδιότητα, του σεναριογράφου, του σκηνοθέτη και του ηθοποιού, δημιουργώντας ένα διαφορετικό love story, σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, την ταινία Αν…


Με αφιερώματα, ειδικούς διαγωνισμούς και σποτ, με τη δημιουργία ειδικής ιστοσελίδας και με την προβολή του making of της ταινίας την Τρίτη 20 Νοεμβρίου στις 23:00, ο Αlpha, ο οποίος είναι και συμπαραγωγός της ταινίας Αν…, διοργανώνει μια δυναμική καμπάνια προώθησής της μέσα από όλες τις πλατφόρμες του: Την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα social media και την ιστοσελίδα του.


Ακόμη, οι εκπομπές Ελένη, Δέστε τους και Μες στην Καλή Χαρά θα φιλοξενήσουν τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της ταινίας, για να μας αποκαλύψουν όλο το παρασκήνιο από τα γυρίσματα.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία Αν… καθώς και τους ειδικούς διαγωνισμούς είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα : www.alphatv.gr/An.
…”

Read More

And More