Επίθεση στο «Αττικόν»: Μαχαίρωσε τη νοσοκόμα γιατί νόμιζε ότι τον χειρούργησαν άδικα

Η επίθεση 59χρονου σε νοσηλεύτρια στο Αττικόν το πρωί της Δευτέρας (31.08.2020) σόκαρε τους πάντες. Ο άνδρας από την Αλβανία, πατέρας δυο παιδιών, έβαλε τέλος στη ζωή του αφού μαχαίρωσε την 37χρονη. Τον περασμένο Αύγουστο είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Το αιματηρό περιστατικό στο Αττικόν σημειώθηκε περίπου στις 05:30 τα ξημερώματα της 31ης Αυγούστου, όταν ο 59χρονος ασθενής που πρόσφατα είχε χειρουργηθεί στον πνεύμονα, πάτησε το ειδικό κουδούνι και κάλεσε τη νοσηλεύτρια στο θάλαμο.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο άνδρας από την Αλβανία είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Στις 19 Αυγούστου και αφού είχε ολοκληρώσει τις εξετάσεις και τις θεραπείες του, υποβλήθηκε από τους γιατρούς στο Αττικόν σε χειρουργική επέμβαση για να του αφαιρεθεί όγκος από τον πνεύμονα.

Από τότε, νοσηλεύονταν στο δωμάτιο 6 του πρώτου ορόφου. Οι γιατροί, σύμφωνα με την Καθημερινή, του χορηγούσαν ηρεμιστικά χάπια, κάτι που συνηθίζεται σε ασθενείς σε μετεγχειρητικό στάδιο. Όταν κλήθηκε από την αστυνομία να καταθέσει, η σύζυγός του είπε πως ο 59χρονος δεν είχε ιστορικό ψυχικών διαταραχών. Αποκάλυψε, όμως, ότι τις τελευταίες ημέρες πίστευε πως οι γιατροί του νοσοκομείου τον είχαν εγχειρίσει άδικα!

Η πάλη πριν την αυτοκτονία

Ο 59χρονος περίμενε τη νοσηλεύτρια να μπει στο δωμάτιό του, κρυμμένος πίσω από την πόρτα του θαλάμου. Κρατούσε ένα κουζινομάχαιρο που είχε για να κόβει φρούτα.

Όταν η νοσηλεύτρια μπήκε στο δωμάτιο, της επιτέθηκε, η γυναίκα προσπάθησε να ξεφύγει από τα χτυπήματά του και η πάλη τους κατέληξε στο διάδρομο. Τραβώντας τη νοσηλεύτρια από τα μαλλιά, ο 59χρονος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, της χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο και με το μαχαίρι την τραυμάτισε τον αυχένα.

Ο πρώτος που προσπάθησε να τον σταματήσει ήταν ένας άλλος ασθενής, χτυπώντας τον με το στήριγμα του ορού! Μετά επενέβη μια συνοδός ασθενούς, που τον απώθησε.

Τότε, ο 59χρονος καρκινοπαθής ανέβηκε στον 4ο όροφο, από την έξοδο κινδύνου βγήκε στην εξωτερική μεταλλική σκάλα του Αττικόν κι έπεσε στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία 13 χρόνια. Ήταν πατέρας δυο κοριτσιών. Μια από τις κόρες του σπουδάζει στην Αγγλία.

Η κατάσταση της υγείας της 37χρονης νοσηλεύτριας δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: Newsit

Read More

And More