Ο ΑΝΤ1 κάνει… παιχνίδι ! Ποιο είναι το επόμενο, fresh τηλε-παιχνίδι που έρχεται στις οθόνες μας !

Αν νομίζατε πως οι νέες… αφίξεις στο φετινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκαν, κάνετε λάθος ! Οι Αντεννικοί εκτός από το “Είναι Στιγμές”, το “Ταλέντο”, το “Dancing” και την “Οικογένεια της Συμφοράς”, έχουν ακόμα ένα ψυχαγωγικό άσσο στο μανίκι τους ! Και αυτός ο άσσος δεν είναι άλλος από το ολοκαίνουργιο τηλεπαιχνίδι, “Galileo” !

Πρόκειται για ένα φορμά, το οποίο ίσως να σας θυμίσει λιγάκι το γνωστό σε όλους μας τηλεπαιχνίδι , “Εύρηκα”, που παρουσίαζε κάποτε ο Αντώνης Καφετζόπουλος και του οποίου επιχειρήθηκε φέτος το τηλεοπτικό του… ριμέικ ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, το οποίο προβάλλεται ήδη σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες, εμπίπτει στην κατηγορία «sciencetainement», υπό την έννοια ότι συνδυάζει την επιστήμη με την ψυχαγωγία, καθώς επεξηγεί καθημερινά φυσικά φαινόμενα με διασκεδαστικό τρόπο.

Την παρουσίαση του παιχνιδιού έχει αναλάβει ο Γιώργος Λιανός, ενώ τα βίντεο των επιστημονικών πειραμάτων που θα δούμε, έχουν γυριστεί στη Γερμανία, στη Γαλλία, αλλά και στην Σερβία, γεγονός το οποίο όπως καταλαβαίνετε, μειώνει το κόστος μιας εξ ολοκλήρου ελληνικής παραγωγής.

Το “Galileo” θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 σε καθημερινή βάση, αρχής γενομένης από τις 10 Φλεβάρη και μετά !

Read More

And More